Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsal, mit szoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal, mit szoltok?

Figyelt kérdés

Ha szex közben lelankad , es lassan élvez el , akkor is neha van h keveset az szerintem azt jelenti h megcsal .

Azt mondja h nincs baratnöje , de megtudtam h van es az is lehet h meg azon kivul is van , mostamaban jöttem ra h nözös tipus .

Vagyis nem szexelunk napokig es amikor jön akkor ez a teljesitmenye hatarozottan az az erzesem h mashol kielegul

Azt nem ertem h miert kerlel h talalkara menjek vele ha ö mar massal rendszeresen kielegul .

Szakitottam vele .

volt mikor sokat élvezett , tehat nem ez a kapacitasa .

Szerintem a sperma mennyiseg elarulja

2016. jún. 20. 01:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted! Megmentetted a srácot egy természeti katasztrófától. Jó bõrnek kell lenned ha egyáltalán valaha veled volt. Én futottam volna amit kivillantottad a fogad fehérjét.
2016. jún. 20. 02:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Milyen fogam feherje? Ha megtudtam h baratnöje van , nem logikus h arra gondolok h mashol elegul ki ?
2016. jún. 20. 02:18
 3/9 anonim ***** válasza:

A sperma mennyisége csak egy dolog, nem aranyszabály, mert kézzel is könnyíthet magán. Van, aki akkor is maszturbál néha, ha kapcsolatban van.

De ha kiderült amúgy is, hogy megcsal, ahhoz mit szóljak? Jól tetted, hogy kidobtad.

2016. jún. 20. 07:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jobb is lesz a volt pasidnak hogy nem maradsz vele. A kovetkezo baratnoje talan okosabb lesz mint egy darab tegla.
2016. jún. 20. 07:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó, akkor a fogad sárgáját. Bár lehet hogy inkább mosni kéne kötözködés helyett!
2016. jún. 20. 08:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így hülyeség. Párommal rendszeresen szeretkezünk, hetente 1-2, de nekem ez kevés én minden nap masztizok. És így is jól teljesítek, még akkor is, ha előtte pár órával elintéztem magammal. Szóval ez így nem jel.

39F

2016. jún. 20. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
#4: Azért a pasinak összejött. ;)
2016. jún. 20. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Objektív véleményhez nem ártana tudni a korotokat.
2016. jún. 21. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:

<< Megcsal, mit szoltok? >>

Le vagyunk taglózva....

2016. jún. 21. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!