Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szoltok a szerelmi életemh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szoltok a szerelmi életemhez? Tizes skálán mennyire tragikus?

Figyelt kérdés

Első nagy szerelmem hátbatámadott elég sokszor. Kb két tucat vadászkéssel, 10 karddal és 3 tőrrel a hátamban léptem tovább. Emellett lealázott elég sokszor kb 30-40 ember előtt. Én sosem beszéltem még barátokkal sem ki. Hallgattam és belül szenvedtem. Azt hittem, továbbléptem, de azota eltelt 14 év és rá kellett jönnöm, hogy miatta ment gallyra az egész eddigi magánéletem, azota még 3 olyan embert vonozttam be, aki ugy támadott hátba, hogy sose feltételezted volna rola és ráadásul mindhárom elkövette azt a hibát is, hogy kibeszélt, nyilvánosan rommá alázott. Elég extrém helyzetek voltak. Pedig érdekes modon alapjáraton rendes emberek és amugy is tök különbözőek, de mind a 4.nél ugyanezek a minták ismétlődtek, hirtelen hátbatámadások és nyilvánosság elótti megalázások.

Én egyébként a 4-ből 2-nél semmi hibát nem követtem el, a másik kettőnél voltak hibáim, de nagyságrendekkel kisebbek és azok is válaszreakciok az ő szemétségükre.

Mostmár életem végéig ezek fognak történni ???

2016. jún. 14. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Mi ez, valami szöveges feladat?
2016. jún. 14. 20:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy lehet a gond benned van?
2016. jún. 14. 20:43
 3/11 A kérdező kommentje:
bennem LETT gond, az első miatt. ezt akartam leirni... szoval azota is ugyanazok a szemétkedések ismétlődnek, amiket az első csinált és ezek nem olyan "hétköznapiak", mint pl. a megcsalás, ami manapság elég gyakori. elraktároztam a tudatalattimban amiket csinált velem és azota is bevonzom az ilyeneket...
2016. jún. 14. 20:58
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Jó nagy baromság, a hiba benned van, tessék változtatni.
2016. jún. 14. 21:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, neked kellene megváltoznod.

Lehet, hogy csak te veszed szemétkedésnek, közben meg megérdemled, mert te váltod ki.

2016. jún. 14. 21:35
 6/11 A kérdező kommentje:
elég durva történetek és nem csak én veszem szemétkedésnek. azért csak meg tudom itélni..
2016. jún. 14. 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Hat ennyi tort meg vadaszkest hát csoda hogy tulelted xD
2016. jún. 14. 22:15
 8/11 icu75 ***** válasza:
82%
Vannak olyan emberek akik nem tanulnak a rossz választás után is ugyanaz a "típusú" pasi/nő jön be neki. Aztán csodálkoznak hogy ugyaz a probléma velük mint az exekkel. Ergo: sajnos tényleg te tehetsz róla hogy már 4x ráfaragtál. Próbálj meg ezen változtatni.
2016. jún. 14. 22:57
 9/11 anonim ***** válasza:
62%

Akkor most a felelősséghárítást hagyd a francba!

Csak te vagy a aki a saját problémáid ellen tehet. Csak te felelsz a saját érzéseidért.

Ez a legfontosabb. Ha boldog akarsz lenni, akkor ahhoz mésnak semmi köze, de egyáltalán nem! És boldog lehetsz... csak tudd mire van szükséged, a szükségleteidet!

A célodat, mit szeretnél. És ezekkel a dolgokkal mindig összhangban cselekedj!

Ennyi... ha becsapod magad, akkor úgy jársz, mint eddig.

2016. jún. 15. 00:48
 10/11 Költőnő? ***** válasza:
Csip csip
2016. jún. 15. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!