Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet mély szerelmi bánatba esni egy hét leforgása alatt?
Sziasztok!
Jelenleg egy romantikus történeten dolgozok, de akadt egy kisebb problémám. Ahogy a kérdés is mondja, lehet-e szerelmi bánatba esni csupán egy hét leforgása alatt?
Röviden vázolom, mi a helyzet, miért vagyok bizonytalan: a főszereplőm megismerkedett egy fiúval, egy hétig mindennap találkoztak, közben kialakult közöttük egyfajta kapcsolat, amit egyik fél sem tudott megmagyarázni. Azonban, az utolsó nap csúnyán összevesztek, és a lány a szemére vetette, hogy csupán egy fogadás kedvéért kellett neki. Össze akarta törni a szívét, ugyanúgy, ahogy régebb a férfi tette a lányokkal (magába bolondította, majd egyszerűen dobta őket). Viszont megbánta, amit mondott, és fél évre rá sem tudja felejteni, mekkora fájdalmat okozott ezzel a másik félnek. Ezen fájdalom miatt menekül, folytonos lelkiismert-furdalással küzd.
Létezik ilyen a valóságban? Egy tartósabb kapcsolat után bizonyára igen, de a fentebb említett esettel már nem vagyok olyan biztos.
Kíváncsi vagyok minden véleményre, a válaszokat előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!