Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ezek szerint hűtlen vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint hűtlen vagyok?

Figyelt kérdés
A párommal 4 éve vagyunk együtt.Én 28 ő 39. Nem felhőtlen a kapcsolatunk de szeretjük egymást. van egy szállító srác az életemben akivel 2 naponta kontaktban vagyunk. ( már jó barát) 4 éve próbál becserkészni.Az ő elmondása szerint adók neki arra impulzusokat , jeleket hogy én is szeretnék tőle valamit. 4 év után tegnap rámmozdult de csak addig jutottunk ugyanis elkezdtem ellenkezni hogy csókolgatta a nyakamat, tapizott...szóval nagyon megkìvánt.Én is őt de tudtam hogy nem szabad mert van egy párom akit szeretek.
2016. jún. 18. 09:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

Most az van, hogy felmentést kérsz tőlünk, pedig azt max a párodtól tudnál szerezni.

Mivel mi nem adhatjuk meg, elkezdesz szépen főni a saját levedben és ezen fogsz kattogni hetekig, míg a végén elmagyarázod magadnak, hogy a mostani párod mennyire nem tesz meg semmit, hogy te így érezd magad mellette, mert ez mennyivel izgalmasabb és mennyivel jobban nőnek érzed magad, stb.

Ez addig fog tartani, mag egyszerűen megutáltatod magaddal a pasidat, hogy bűntudat nélkül leszophasd a kifutófiút, akinek persze nem nem fogsz újabb 4 évre kelleni.

Én látok pár megoldást, de egyik sem fog tetszeni:

Szólsz a párodnak és ő valszeg szakít, szerencsés esetben ad egy félredugási engedélyt.

Nem szólsz neki, csak dugsz a sráccal egyet futó kalandként. A bűntudatot pedig becsomagoltatod és elvitelre kéred.

Szakítasz a pároddal és futsz a puncid után.

(Ha a pasid lennék, ennek a legutolsónak örülnék a legkevésbé, mert nagy hülyének tartom azt a nőt, aki valamiféle álerkölcsös okoskodás mentén elhajítana egy teljesen ismeretlen dologért cserébe)

2016. jún. 18. 09:29
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Igen, hutlen vagy. Most paskoljuk meg a buksidat, hogy lealliotttad a masik pasit meg mielott konyekig beleturt volna a bugyidba? Bocsi. Nem. Ugyanugy erkocstelen luvnya vagy, akinek csakugy lehet csokolgatni barmilyet mert ugyis csak kozben fog eszebe jutni hogy "jaa, nekem van parom". Normalis noknel ez elobb jut eszukbe, meg nem is keverik magukat olyan kenyelmetlen helyzetbe (azoknak a noknek tudod akik szeretik a parjukat nen kerulnek mas faszikkal csakugy intim kozelsegbe - ahogy latom neked ezt el kell magyarazni) ahol ilyesmik megtortenhetnek.
2016. jún. 18. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
ÁÁ, nem, dehogy, hova gondolsz, a párod háta mögött 4 éve folytatott cicázós flörtölés nem hűtlenség... mondjuk azt konkrétan nem tudom, hogy akkor mi, de Te bizonyára meg tudnád magyarázni.
2016. jún. 18. 09:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. jún. 18. 10:44
 5/11 Blade Bone ***** válasza:

Nem hűtlenség, de mivel te is megkívántad... lesz ott még más is, dee most még leállíthatod, ha nagyon akarod!

Én ezt elhallgatnám egyébként a barátom elöl, hisz nem történt komolyabb, dee ha elmondanád, már nem bíznék benned és fuuu de bepöccennék!!! Ha eztán is tartanád a kapcsolatott azzal, akkor vége is lenne a 4 évünknek.

2016. jún. 18. 11:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Úristen, hogy lehet egy nőt 4 évig ostromolni, irigylem ezt a kitartást. Az ilyen emberek bármit elérhetnek.
2016. jún. 18. 11:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi van? És te csak úgy hagytad, hogy egyáltalán olyan közelembe menjen, hogy eléje a nyakad meg tapizhasson?? Uhhh b.aszki... Megkívánt? Na ne mond. A pasik mind megkívánják a nőket, mindegy mi van...ez nem jelenti azt, hogy ettől többet akarna tőled. Max 1x, 2x megb.as.zni, oszt kész. Ez nem érdem, nem különleges dolog...sima ösztön. És igen, hűtlen vagy.
2016. jún. 18. 11:58
 8/11 Bence_ ***** válasza:

Döntsd el mit szeretnél. Jelenlegit megjavítani vagy lezárni? Kapcsolatotok most mélyponton van.

Mivel ezt ketten alkotjátok ezért vele beszéld meg. Persze sok embernek ez fura de ilyen egy normális kapcsolat. Őszinte.

2016. jún. 18. 12:20
 9/11 anonim ***** válasza:

"Úristen, hogy lehet egy nőt 4 évig ostromolni, irigylem ezt a kitartást."

Nincs ebben semmi kitartás, nem figyeltél oda. A srác egy szállító, heti rendszerességgel jár pár tucat ügyfélhez, ahol mindig ha megfordul, akkor teszi a szépet az aktuális csajnak aki ott van. Kb, mint a tengerészek, akiknek minden kikötőben volt egy nőjük. Mellette persze egyéb fronton simán lehet, hogy van nője, de ráér minden titkárnőcskével is flörtölgetni, hátha valamelyik összejön...

2016. jún. 18. 12:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Igazad van, utolsó. Sajnálom a munkáltatóját, hogy ezért még fizet is.
2016. jún. 18. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!