Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire hatrany, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hatrany, ha nem tudok es nem is akarok fozni?

Figyelt kérdés

Nagyon turelmetlen ember vagyok, mindent utalok, amihez kezugyesseg es turelem kell. Mar probaltam megtanulni fozni, de teljesen kikeszit, hogy szinte allandoan ott kell allni a fazek folott, es nem keves idot vesz el, ha az ember rendesen keszit levest es masodikat is. Inkabb rendelnem a kajat a kesobbiekben, amikor mar raszorulok.

De ez meg eleg kiabrandito egy pasi szamara, mi? :D

23N

2016. máj. 29. 22:53
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még gyerek nélkül ha kapcsolatba vagy belefér pláne ha telik is rá miért ne.Én 27 vagyok és az utóbbi 2 évben kezdtem.el főzni.Van egy 2 éves fiunk ..Én nyugodtabb vagyok ,hogy tudom mi van abban az ételben amit megeszik..párom Nagyon jól főz de már egy adott életszakaszban nekem is illett megtanulnom..És egyre jobban élvezem.
2016. jún. 1. 13:22
 32/39 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek. :)

Anyam ott fuseralta el a dolgot, hogy nem szerette a gyerekeit. Nyilvan neveltetes dolga is a fozes szeretete, de nem lehet e moge bujni allandoan.

Takaritassal semmi bajom, ki mondta? :O miutan anyamek szetmentek, attol kezdve egyedul csinalom a hazi munkat a fozesen kivul.

2016. jún. 1. 13:44
 33/39 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a negatív véleményekkel, még ha pasi is írja, mert nem fontos. Azért nem fontos, mert nem velük élsz.

Én nem álltam anyám mellett a konyhába, és még életben vagyok. Nem mondanám, hogy tudok főzni, úgy ahogy egy vérbeli háziasszony, de előfordul, hogy finom is amit csinálok :)

Ha valamit nem tudok, kérdezek. Internet, és ha nagyon jól sikerül, kis jegyzetfüzetbe pontosan leírom hogyan csináltam, és mennyit raktam bele. Egyszerűbb kajákkal kezdtem, az alapokat így úgy azért tudtam. Régebben én is aggódtam ezen, hogy nekem ehhez nem lesz kedvem, mit fog majd szólni ehhez egy pasi, hogy nem tudok főzni.

De ez egyszerűen nem téma nálunk, nem ezért szeret.

Persze én igyekszem, de egyelőre több a kudarc élményem, mint a jó :D Akkor elmegy a kedvem 1-2 napra, és nem akarok a konyha közelébe menni.

A legnehezebb része az időbeosztás, és az arányok eltalálása, ha ezek menni fognak, akkor már fejből is tudsz kotyvasztani.

Hidd le nem olyan nagy szám a főzőtudomány, amíg arról van szó, hogy életben maradj...ahhoz nagyon bénának kell lenni. Ha tudsz olvasni, akkor olvasgass, próbálgasd, és jegyzetelj.

De lehet ám együtt is főzni...nem baj a pasira is ragad egy kicsi.

2016. jún. 2. 10:38
 34/39 anonim válasza:
21%

Elég nagy hátrány szerintem.

1. Gyökér személyiségre utal, mivel a főzés annyira egyszerű dolog, hogy egy cirkuszi majom is megcsinálja. A mai világban, amikor neten rákeresel valami receptre, s fényképekkel, részletes magyarázatokkal a szádba rágja hogy mit hogy kell csinálni, netán még video is van..aki így nem tud főzni, az szimplán balf**, mondjuk ki.

2. Lusta személyiségre utal, mert alapból rohadtul nem 2-3 óra megfőzni egy értelmes kaját. Olyan max egy óra alatt szoktam megfőzni a saját magam adagját kb 2-3 napra. Na most te az alatt az 1 óra alatt várod az aznapi szemét rendelt kajád, és mennyi hasznosabb dolgot csinálsz főzés helyet igaz?...pl..?

3. Önálló életvitelre való alkalmatlanságot mutatja. Aki nem tud magának kaját csinálni a boltban megvehető alapanyagokból, azzal mi történne ha nem lenne kaja rendelés? Vajas kenyér mindig? Baromi kiábrándító egy nőben, ha ennyi talpraesettség nincs benne.

4. De a legeslegkiábrándítóbb dolog: az hogy hajlandóság sincs.

Jól írta az egyik válaszoló, a pasit addig nem érdekli mindez, amíg csak szex kell mondjuk. De végső soron minden férfi férfiből van, és egy férfinek az egyik legjobban eső dolog az, amikor mondjuk hazaér valahonnan, és a nő egy vacsorával várja. Direkt nem írom hogy finom, mert még akkor is jól esik, ha kevésbé finom. Tudod hogy képes volt ott állni minimum 30 percet azért, hogy te az ő főztjét ehesd. Ha rendelt kaja lenne ott...tudom hogy kattintott kettőt, aztán jött egy futár a szemét alapanyagokból készített kihűlt kajával. Nagy mutatvány.

2016. jún. 3. 08:37
 35/39 A kérdező kommentje:

Ha nem olyan nagy cucc, ahogy irod, akkor a ferfi is nyugodtan megcsinalhatja, nem torik le a keze. Cserebe, hogy a hazi munka az enyem.

De amint latod, volt egy kis felreertes is. Ha tenyleg nem telik 3 oraba, ahogy az a mamam elrettento peldajabol latszik, akkor esetleg hajlando leszek fozni, ki tudja.

2016. jún. 3. 10:38
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagy cucc, ép ezért ő is főzhet. Feleslegesen ezen pattogni, főleg ha mindketten dolgoztok. Vannak családok, nálunk is van ahol a rokonságban a pasi főt inkább, a nő pedi nagyrészt takarít. És hidd el, ez a világon senkit nme érdekel, mert nekik így jó. És nem csak egy ferfinak esik jól ha főznek rá, hanem egy nőnek is...tudtommal a nap végére mindenki fáradt ugyanúgy.
2016. jún. 3. 12:33
 37/39 anonim ***** válasza:

08:37 minden férfi férfiból van. Tehát te is úgy tartod, hogy ez főleg egy nőnek a dolga. Akkor miért írtál olyan érveket amik mindkét félre vonatkoznak? Ha nem lenne kész rendelhető kaja, mit enne a férfi? Amikor anyuci már, a barátnő meg még nem főz neki akkor hogy él túl? Baromi kiábrándító ha egy férfi annyira nem önálló, hogy azt várja, hogy etessék az anyucipótlékok.

Ez akkor lenne jogos elvárás, ha mindkét nemre ugyanúgy vonatkozna, ami egyértelműen nem valósul meg jelenleg.

2016. jún. 3. 12:45
 38/39 A kérdező kommentje:

Vegul is, az en esetemben kar is meg ezen gondolkodnom. Komoly kapcsolat sincs kilatasban egyelore es amig tanulok, otthon maradok a csaladdal.

Engem nem erdekelnek az ilyen sztereotipiak, hogy kiknek kell fozni stb. es nem vagyok egy feminaci. Tenyleg majd alakul, ahogy alakul.

2016. jún. 3. 13:20
 39/39 anonim ***** válasza:
Az en baratom tudja h nem vagyok konyhatündér viszont erdekel a dolog, 19 vagyok, ő 27 es szakacs. Ugyh nalunk nem kerdes ki főz jobban. En amugy is sütni szeretek. Nem tudok sutni fozni csak receptbol de hat ez nem baj szerintem :D
2016. jún. 21. 01:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!