Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire hatrany, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hatrany, ha nem tudok es nem is akarok fozni?

Figyelt kérdés

Nagyon turelmetlen ember vagyok, mindent utalok, amihez kezugyesseg es turelem kell. Mar probaltam megtanulni fozni, de teljesen kikeszit, hogy szinte allandoan ott kell allni a fazek folott, es nem keves idot vesz el, ha az ember rendesen keszit levest es masodikat is. Inkabb rendelnem a kajat a kesobbiekben, amikor mar raszorulok.

De ez meg eleg kiabrandito egy pasi szamara, mi? :D

23N

2016. máj. 29. 22:53
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Mik azok a kaják, ami fölött 2-3 órát kell állni és kavargatni? Közel 30 éve vezetem a háztartásunkat, de nem jut eszembe olyan, amit 2-3 órán keresztül kavargatnék.
2016. máj. 30. 13:37
 22/39 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy a mamam valamit rosszul csinal? Hajnal 4-kor kel es 7-re vegez az aznapi ebed megfozesevel. Az az ijeszto, hogy neki elvileg meg rutinja is van, es megis ilyen sokaig tart a muvelet... ha nem nagy keres, kedves utolso, irnal par egyszerubb kajat, amit gyorsan el lehet kesziteni? Peldaul ugy tudom, a fasirt ilyen. :D
2016. máj. 30. 14:16
 23/39 anonim ***** válasza:
53%

Tésztát is hamar ki lehet főzni és ezerféleképp ízesíteni, rántott sajt/húsnál csak a panír az érdekes. Tésztából lehet olyat is hogy tepsiben rétegezni a darált husival és úgy megsütni, hamarabb megvan, végén a sajtot rá, és azt is ráolvasztani. Nekem ezek jutottak eszembe.

De volt olyan, hogy kínai sült tésztához órákig vagdostam leheletvékonyra a zöldségeket:DD De azt meg nem csinál az ember mindennap.

2016. máj. 30. 18:55
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen rosszul csinálja a mamád de az enyém is :-D

Fél délelőtt a konyhában van de szerinte én csak "összecsapok" valamit ha 1 órán belül ebédelünk :-) és nem sajtos tésztát :-D

2016. máj. 30. 19:04
 25/39 anonim ***** válasza:
85%

Semennyire, főzzön ő :)

Gondolom van olyan házimunka, amit ő nem szeret nem? Azt meg csinálhatod te. Úgyis fele-fele arányban osztjátok meg, nem mindegy ki mit csinál?

Mi pl. mindketten főzünk, de a mosogatógép csak a férjem dolga, a mosógép meg csak az enyém mert ezt a kettőt kölcsönösen utáljuk :D

2016. máj. 30. 19:43
 26/39 anonim ***** válasza:
81%

"Arról nem is szólva, hogyha esetleg szülsz, akkor a gyerek mit fog enni."

Ezt a problémát mondjuk nem értem. Reggelire-vacsorára nyilván hideget ha már nagyobb pl. gyümölcsök, zabkása, zöldségek, szendvics, saláta, de akár rántottát is, azt azért mindenki meg tudja csinálni.

Ebédre pedig főzhet a férj pl. két napokra, és másnap felmelegítik a tegnapi adagot. Nálunk mint írtam ketten főzünk, de így is 2 napra. A gyerekek még nem haltak éhen attól, hogy az apjuk is főz, sőt. Kifejezetten ügyelünk az egészséges életmódra, de ez nem függ attól, hogy milyen a nemiszerve annak, aki az ebédet készíti.

2016. máj. 30. 19:46
 27/39 anonim ***** válasza:
51%

Mennyire bena az a felnott ember aki nem tud fozni ferfi vagy no??

Komolyan

2016. máj. 30. 21:46
 28/39 anonim ***** válasza:

Hát nézd, embere válogatja. Nekem hobbim a főzés, engem kikapcsol, relaxálok közben. De egyértelműen vannak olyan nők, akik épp ellenkezőleg érzik. Van olyan 40 éve ismerősöm, aki mai napig nem tud főzni, nem is akar, a kicsi gyerekei is rendelt kaján cseperednek.

Ez van. Nem mondom, hogy helyes és jó, de van akinek ez a működése, nehéz rajta változtatni.

Amíg a párodat nem zavarja, addig le kell tojni mások véleményét és a sztereotípiákat.

22/N

2016. máj. 31. 01:47
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Nevetségesnek tartom amikor a haverom is mondja, állandóan rendelt kaját esznek otthon.

Ha fél óra alatt nem tudsz valamit összedobni, akkor ott baj van.

De a legnagyobb, hogy nem is akarsz. -tök jó program együtt főzőcskézni az embernek a párjával.

2016. jún. 1. 12:37
 30/39 anonim ***** válasza:

Anyad valamit nagyon elfuseralt a nevelesedben

Nalunk a tizeneves lanyaink es fiunk rendszeresen foznek mosnak takaritanak.Pl naponta egy gey fogast csinalnak l a salatat es a tesztat vagy a levest vagy sutnek valamit

a mosas a sajat fekete holmijukat ok mossak teregetik es vasaljak

porszivozas felvaltva az o munkajuk az emeleten.

Alap dolgok a felnott elethez

szomoru hogy sok fiatal elobb bujik agyba vaalkivel mint hogy egy tal etelt meg tudjon maganak csinalni Rendelgetni kajat drga dolog hosszu tavon es benasagra utal

ott a net ott a szakacskonyv nem atomfizika vagy agysebeszet egy egytaletel

2016. jún. 1. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!