Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire hatrany, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hatrany, ha nem tudok es nem is akarok fozni?

Figyelt kérdés

Nagyon turelmetlen ember vagyok, mindent utalok, amihez kezugyesseg es turelem kell. Mar probaltam megtanulni fozni, de teljesen kikeszit, hogy szinte allandoan ott kell allni a fazek folott, es nem keves idot vesz el, ha az ember rendesen keszit levest es masodikat is. Inkabb rendelnem a kajat a kesobbiekben, amikor mar raszorulok.

De ez meg eleg kiabrandito egy pasi szamara, mi? :D

23N

2016. máj. 29. 22:53
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
63%

Én a helyedben tartanék attól, hogy több évtizednyi mennyiségű jóminőségű ételtől fosztom meg magam. Nekem pl. a saját főztöm nagyon sok esetben jobban ízlik, mint a rendelős étel... vagy a felvágott. De ha nincs türelmed hozzá, akkor ez tényleg nem a te asztalod.

Arról nem is szólva, hogyha esetleg szülsz, akkor a gyerek mit fog enni. (Tudom, konzerv babakaját mikróban rottyantva.)

Szóval szerintem lesznek, akiknél ez hátrányt jelent.

28N

2016. máj. 30. 08:02
 12/39 anonim ***** válasza:
57%
Ez egyutteleses, meg kezdeti idoszakban nem fog hatranyt jelenteni, de makd mikor sajat haztartasod lesz akkor igen. Meg egy csomoszor jo ha ossze tudsz dobni valami bonyolultabbat mint a vajas kenyer. En pl. tok szivesen fozok levest, ha beteg a parom, vagy tok szivesen lepem meg egy sajat romantikus vacsival, meg szerintem ez atlagos noi tulajdonsag hogy gondoskodni szeretunk masokrol. Ez a fozessel valosithato meg az egyik legkonnyebben. Ezek rendelessel mind elveszitenek a jelentoseguket. Amugy pedig ha egyszer megtanulod a fozest is neg az idodet is beosztani akkor nem kell semmilyen fazek mellett acsorogni 3 orakat.
2016. máj. 30. 08:14
 13/39 anonim ***** válasza:
31%
ha melegszendvicset adsz a pasidnak, és nem fogadja el, majd főzzön ő magának amit akar :D
2016. máj. 30. 08:34
 14/39 anonim ***** válasza:
59%
Nálam egyértelműen kizáró ok.
2016. máj. 30. 08:37
 15/39 anonim ***** válasza:
65%

Ne haragudj, ha sértő lesz, amit írok, de van amikor egyszerűbb őszintének lenni, akkor is, ha fáj.

A pasiknak ez nem gond, egész odáig, amíg nem akarnak tőled semmi komolyat, egy kis könnyed kikapcsolódás, szex, és egy kis egófényezés erejéig elmegy.

Rendeltek egy pizzát dugás után, aztán ő megy haza, neked meg nem kell mosogatni. Mindenki boldog.

Amint a pasi komoly kapcsolatot akar, tehát házasság, családalapítás is szóba kerül, ez oltári hátrány lesz.

Egyrészt, mert még mindig az a klasszikus felállás, hogy te maradsz otthon a terhesség végéig, te szoptatod a gyereket, tehát te maradsz otthon vele szülés után, és addig ő tartja el a családot.

Akkor gond lesz, mert mire mindent kifizettek, fog az a párezer hiányozni a családi kasszából, és te is halálra fogod unni magad, ha nem lesz mit csinálni, mert igenis ráérnél főzni. Másrészt gáz, ha nem érdekel, milyen szemetet eszik a család.

Pl. egy egy éves kisgyerek nem is ehet mindent, és a bébiételeket aranyárban mérik.

Egyébként nem kell hozzá kézügyesség és türelem sem, sőt sok étel esetében még csak nem is kell a tűzhely mellett állni. Egy-két keverés után elrotyog ott magában a fazékban, nem minden ég oda.

A rendelt kaja minősége pocsék, egy ideig én is próbáltam, de ehetetlen, plusz rettentő drága is. Ha 7-800 Ft egy menü, az barátságos árnak számít, két főre ez 1400-1600. Kapsz érte egy adag tésztát valami nyállal, meg valami zacskóslevest mirelit zöldséggel, a fele műanyag és emészthetetlen, aztán csodálkozol, mitől hízol.

Ennyi pénzből simán lehet három fogásos ebédet főzni, kiváló, friss alapanyagokból.

De erre tényleg se idő, se energia minden nap. :)

A legtöbb hétköznapi kaja 20-30 perc alatt kész, bármilyen hihetetlen.

Nekem az a véleményem, hogy egy felnőtt ember estében mindenképp ciki, ha egyáltalán nem tud főzni, tehát egy pasi is tudjon minimum egy rakott krumplit meg egy spagettit összedobni, a kedvenc kajáit a saját szájíze szerint, és ne álljon meg a tudomány a rántottánál.

Ugyanolyan alap dolog, mint bekapcsolni a mosógépet, és hogy ne tegyél a színes ruhákhoz két pohár hipót. :)

2016. máj. 30. 09:01
 16/39 anonim ***** válasza:
82%

páromat (26) nem zavarja, ő sem igazán tud (az alapok, tészták, krumpli megy mindkettőnknek). Ő úgy van vele, hogy majd együtt megtanuljuk. Meg ott a net, sok mindent leír. Velem is az a baj, hogy türelmetlen vagyok, valami ha nem megy, feladom.

Eddigi párjaimat sem zavarta a dolog. (21,23 évesek voltak, bár nem éltünk külön, főztek "ránk")

20L

2016. máj. 30. 09:31
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok

én melletted állok egy szinten, de ha belegondolsz, kaját rendelni rengeteg pénz. Ráadásul az sem biztos, hogy azzal jóllaksz.

(Lehet írták már előttem, nem olvastam a válaszokat)

2016. máj. 30. 09:32
 18/39 anonim ***** válasza:
25%

Eléggé. Főleg a nem is akarok része.

Én férfi létemre sok mindent megtanultam mert így hozta a sors. Egyedül élek, mindent én csinálok. De amikor van párom akkor azért jól esik ha gondol rám mire hazaérek meglep valami egyszerű vacsival vagy együtt kísérletezünk persze étterembe is lehet járni de ne mindig.

2016. máj. 30. 09:51
 19/39 anonim ***** válasza:
53%

Hát, szerintem hátrány... de ha így állsz hozzá, akkor tényleg hagyd, biztos hogy lesz olyan akit nem érdekel, de néhány alap dolgot azért ismerned kellene.

Én is türelmetlen vagyok, de imádok enni, még jobban imádok etetni másokat, bár a főzés nekem sem okvetlen a szívem csücske, sütni jobban szeretek. De azért ez is megy. De kellett pár év, mire megértem erre a dologra, évekig hiába győzködtek itthon, hogy tanuljak meg:D

2016. máj. 30. 11:06
 20/39 A kérdező kommentje:

Koszi a hozzaszolasokat, mindegyiknek orultem. :)

Azt nem tudom, mi lesz, ha gyerekem lesz, de inkabb ne legyen. Nehany even belul kulfoldre tervezek koltozni, aztan mire ugymond megvalositom az almom, mar kifutok az idobol...

De ki tudja, lehet, hogy meg itthon szerelembe esek, es akkor szulom sorra a gyerekeket es igyekszem fozni az egesz csaladra. Nem zarkozom el ettol sem. :D szoval ugy vagyok vele, ha raszorulok, megtanulok fozni, addig nem erdelel.

2016. máj. 30. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!