Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratomhoz koltoztem akivel eggyutt lakik a mamaja es elegge zavar h sokszor o mossa ki a szennyesem. Nem ertem miert csinalja?
Tapasztalat: két dudás egy csárdában nem fér meg, a generációs különbségek miatt. Te csinálod így, ő meg úgy, néha alkalmazkodik hozzád a mama de az esetek többségében a saját megszokása szerint fog dönteni és cselekedni. Lehet szólni de vagy úgy lesz vagy nem. Gondolom barátod nem fog vele veszekedni. Nálunk is így volt, imád a párom családja, jó tényleg a viszonyunk,mondták hogy mindent úgy ahogy otthon csináltam... De még menyként is minimális a beleszólási lehetőség van ilyenkor, éltünk együtt, ők csak hétvégén voltak otthon és bizony olyankor minden visszakerült a helyére.. Egy-egy dolgon ha lehetett változtatni ami miatt párom vitába ment mert pl veszélyes volt náluk, de mást nem nagyon még így se.
Mert az az ő háztartásuk amit anyósom vezet és megszokta. Ha lenne külön házrészetek akkor lehetne saját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!