Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne feléleszteni a szexuális életünket?
Szexmentes párkapcsolatot azért nehéz elképzelni... főleg ebben az életkorban.
Szerintem egyszerűen kérdezd meg, hogy mit javasol, hogyan old meg ezt a problémádat?
Üljetek le és beszéljétek meg, hogy mi ennek az oka, addig ne tágíts, amíg meg nem magyarázza annak az okát, hogy miért nincs szex. Ha állandóan csak a kifogásokat keresi, akkor ott van valami a háttérben. Nem igazán tudom elhinni, hogy egy egészséges kapcsolatban csak úgy hirtelen eltűnik a szex. Főleg ilyen fiatalon.
Ha semmi sem segít, akkor jobb, ha otthagyod a lányt, mert ez hosszú távon nem fog működni. A te önbecsülésednek is ártani fog, és a kapcsolatot is teljesen tönkreteszi, ha ennyire más az igényetek.
Az összeköltözésetek előtt is ez volt, vagy azután kezdődtek a gondok?
A beszélgetés után hátha valamivel jobb lesz. Sok sikert.
12-es voltam.
Hasonló a szituáció nállunk is.
És nem azért mert nem lenne jó együtt lenni.
csak sokszor szüksége lenne a lelkemnek arra hogy finoman próbálkozzon. hogy legyen egy kis előjáték.
Valami amitől az egész nem egy Kedd esti gyors menet lesz...
hanem együtlét a Férfivel akit szeretek.
Az összeköltözéstől valahogy elfelejtitek hogy nők vagyunk. és lelkünk van.
26/L
én írtam a seprést. ha a fehérneműben flangálás miatt tűnne el /lanyhulna a vágy, akkor hogyan lehetséges hogy a másik fél meg a falat kaparja a szexnélküliségtől.
a párok egyik tagja mindig előbb ráun a szexre(a párjával), függetlenülattól hogy nő vagy férfi az illető.
én vagyok a 15.is
Én szemérmes vagyok nem rohangálok bugyiban. Csukott ajtónál zuhanyzom...
Mégis a kapcsolatunkban az együtlétek már csak valami halvány utánzata annak amilyen volt.
Én napi 8 órában dolgozom Ő 24 órás szolgálatot ad . napi 4-5 órát vagyunk együtt Ha dolgozik akkor pedig egyáltalán nem..
Mitöl leposodik el akkor a kapcsolatunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!