Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek van még szenvedély a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van még szenvedély a szexuális életetekben? Mennyi ideje éltek eggyütt vagy vagytok házasok?

Figyelt kérdés
Nem unalmas hogy tudod párod minden mozdulatát hogy mikor mi fog következni az ágyban? Semmi izgalmas nincs csak szex és kész? Hogy próbáltok újítani mit tesztek ezen jelenség ellen? Vagy mivel értetek el áttörő változást? Vélemények, Tapasztalatok?
2015. júl. 27. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
21%

Majdnem 6 éve vagyunk együtt, és még mindig élvezem vele a sexet. Mondjuk másokkal is... :)

25/F

2015. júl. 27. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

Én már rég ku_rvázok az asszony mellet, meguntam, olyan, mint a lefolyó...

42/F

2015. júl. 27. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Jelenleg nincs partnerem, de sosem volt ilyen gond hosszabb kapcsolatban sem. Csak a fantáziaszegény embereknek okoz ez gondot szerintem. :)
2015. júl. 27. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Olyan ez, mint a rántott hús. Finom, de ha minden nap azt kell enned, egy idő után a hányinger kerülget.
2015. júl. 28. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:

13 éve vagyok együtt az asszonnyal, de még mindig rohadt jó vele a szex. Volt egy kisebb szünetünk akkor lefeküdtem 2 másik nővel is, de hozzá képest óriási csalódás volt mind2.

37F

2015. júl. 28. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem volt sok hosszú kapcsolatom, jelenleg sincs. Amikor volt hosszabb kapcsolatom, nos, ott az elején sem volt igazán jó a szex. Akivel pedig jó volt a szex, azzal mindig vadul egymásnak estünk, bár az meg nem kimondottan kapcsolatban volt. Szerintem az a fontos, hogy már az elejétől kezdve krv@ jó legyen a másikkal.
2015. júl. 28. 00:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, nem is kevés szenvedély van nálunk. Még mindig imádjuk egymással az ágyban. 6 éve vagyunk együtt és 1 éve vagyunk házasok, amúgy picit több, mint 2 éve élünk együtt. Nem tudjuk megunni egymást, mert nagyon egy hullámhosszon vagyunk lelkileg és testileg is és Ő másik felem.
2015. júl. 28. 12:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen van, szornyu lenne ha cask uborka gyalulas lenne a szerelmi eletunk.

38 eve vagyunk hazasok, hetente egy vagy 2 alkalommal vagyunk egyutt altalaban. es ugyanugy imadom a boret az illatat es hogy oromet tudunk egymasnak okozni mint regen.

persze most mar nem esunk egymasnak mindenhol ugy mint 38 evvel ezelott:-))))))) de nagyon jo egyutt a sex.a gond nekem az hogy o sokkal tobbszor akarna nekem a heti egy elegendo lenne. viszont en cask azert hogy "odalokjem" nem szoktam hagyni es talan ennek is koszonheto hogy nem mindig vagyok kaphato hogy ennyi ido utan is szalad a szoknyam utan;-)))

2015. aug. 5. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!