Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van még szenvedély a szexuális életetekben? Mennyi ideje éltek eggyütt vagy vagytok házasok?
Majdnem 6 éve vagyunk együtt, és még mindig élvezem vele a sexet. Mondjuk másokkal is... :)
25/F
Én már rég ku_rvázok az asszony mellet, meguntam, olyan, mint a lefolyó...
42/F
13 éve vagyok együtt az asszonnyal, de még mindig rohadt jó vele a szex. Volt egy kisebb szünetünk akkor lefeküdtem 2 másik nővel is, de hozzá képest óriási csalódás volt mind2.
37F
Igen van, szornyu lenne ha cask uborka gyalulas lenne a szerelmi eletunk.
38 eve vagyunk hazasok, hetente egy vagy 2 alkalommal vagyunk egyutt altalaban. es ugyanugy imadom a boret az illatat es hogy oromet tudunk egymasnak okozni mint regen.
persze most mar nem esunk egymasnak mindenhol ugy mint 38 evvel ezelott:-))))))) de nagyon jo egyutt a sex.a gond nekem az hogy o sokkal tobbszor akarna nekem a heti egy elegendo lenne. viszont en cask azert hogy "odalokjem" nem szoktam hagyni es talan ennek is koszonheto hogy nem mindig vagyok kaphato hogy ennyi ido utan is szalad a szoknyam utan;-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!