Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne feléleszteni a szexuális életünket?
Figyelt kérdés
Egy éve költöztünk össze és azóta szinte nullára csökkent a szex mennyisége közöttünk. Nem közeledik felém, ha véletlenül összejön az együttlét, nincs semmiféle előjáték. Hiába kérem, hiába próbálok akármit, nem csináljuk. Kifogás mindig van... Én 24, ő 21 éves.2016. máj. 14. 13:55
1/26 anonim válasza:
Te a làny ő a fiú?? 21 éves pasi lehet , hogy ràdunt nem a te hibàd csak ilyenkor még az ember kisérletezik ismerkedik. Ötletek vàrd haza valami szexi fehérneműben vacsora alatt màsz be az asztal alà és....le úgy mint az életben sose hidd el nem fog enni sokàig meglepődik....Vagy menjetek el kiràndulni túràzni...Vegy egy unatkozós tvzős este alkalmàval ronts rà ne ismerd azt a szót, hogy àllj és hogy neeen
2/26 A kérdező kommentje:
Az ötlet tetszene. Csak én vagyok a srác..
2016. máj. 14. 14:09
3/26 anonim válasza:
Lehet hogy mashol kielegul azert nincs kedve otthon a szexhez.
4/26 anonim válasza:
Mi is kb 1 éve lakunk együtt és ugyanez a gondom van.
Csak ebben a történetben én vagyok a lány...
A páromnak ritka az igénye, nem közeledik túl gyakran...
Heti 1 ...
5/26 anonim válasza:
sehogy kedves kérdező, minden tartós párkapcsolatban kipukkad a szexvonal.
6/26 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy ez normális ebben a formában.
2016. máj. 14. 14:32
7/26 anonim válasza:
1es vagyok, hàt egy nőt nehezebb felizgatni mint egy pasit...romantikàra vagy vadulàsra bukik a làny?? Ha romantikàra menjél haza egy csokor viràggal (bàr van olyan nő megmondja ez pénzkidobàs minek hoztad) /egy szàl rózsa a szàdban keresztbe mintha nyelved lenne àtszúrva persze onnan tüskék leszedve vagy gyertyàk viràgszirmok....gyertyànàl vigyàzz megeszi a levegőből az oxigént légszomj fejfàjàs.. ...Ha vadulàsra hazamész belépsz az ajtón nem szólalsz meg csak cselekszel..(.ha valamire bukik kamionos tűzoltó....öltözz annak) követelelőzö csók gyengén falhoz vàgod ölbe veszed .....Reggel a nyelveddel a pu... ébredjen keményen és kitartóan nyald ujjazd ... Nekem az iróasztalra dobàs jött be csak oda tegyél valamit mert mesztelen popsi letapad....új helyek a lakàsban minden négyzetcenti egy ujabb hely valami jóra... jàtszd el mintha idegen lenne és fel akarnàd szedni:)) Vagy még egy jó tedd féltékennyé de csak hajszàlnyit csak sejtse furdallja a gondolat, hogy màs is szóba jöhet nàlad. Ja ő nem dzg félre néha nézd meg a koszos bugyikbanban nincs e meglepi ..
8/26 A kérdező kommentje:
Az utolsó jó ötlet. Mármint néha én is azon agyalok, hogy talán másfelé kacsintgat... szóval jó volna, ha erre fény derülne. Egyébként azok közül, amit leírtál, szinte mindent megpróbáltam már és SEMMI. Mondom, mindenre van kifogás! Akkor van szex, ha ő akarja, de az is csak úgy derül ki, ha épp bepróbálkozok és ráfanyalodik. Legalábbis nekem így jön le a dolog...
2016. máj. 14. 14:36
9/26 anonim válasza:
azt nem értik meg akik különféle praktikák bevetését javasolják a terapeutától az íróasztalon való vad szexig, hogy ez csak tűzoltás, a valós problémát nem oldja meg. rövid ideig tartó szőnyegaláseprés, a probléma újra felbukkan és rombol.
mondjuk huszonévesen nem is tudja elképzelni az ember hogy ez így működik, a felnőttek meg lapítanak, nem beszélnek erről.
10/26 A kérdező kommentje:
Én ezt nagyon is értem és tapasztalom sajnos. Ha van valami, ami kiváltja az ingert (teszem azt, például egy ajándék), akkor van szex, de azért túlzásba nem visszük. Ha nincs semmi különös, akkor szex sincs. Ha hetekig nem hoznám fel (amire képtelen vagyok), akkor nem lenne. Ha meg felhozom, akkor "állandóan ezzel jössz" a válasz...
2016. máj. 14. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!