Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mivel állítanátok le ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel állítanátok le ezt az embert?

Figyelt kérdés

Párom haverjával 2x találkoztam eddíg,de mindkétszer így indír "szia kislány,miújság?"

Nagyon zavar. De első 2 alkalommal hirtelen reagálni sem tudtam.

A gond,hogy a párom 34 éves én pedig 25 és szerintem gyereknek néz.

3.találkozónál ugyanezt fogja kérdezni,de félő hogy "nekiesek" szavakkal pedig nem akarok bunkó lenni,csak diplomatikus.

2016. ápr. 28. 10:03
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
75%

Ez a baj,hogy nem lehet kiszurni hogy 18 even alatti ne lephet be ide. Oda van irva de a szexualitas kategoria is tele van 12 evesekkel.

Kerdezo! A lenyeg hogy a parod ennyire melletted van. Mas nem szamit

2016. máj. 2. 19:45
 32/37 anonim ***** válasza:
0%
30 Nem mindegy mennyivel? Te a százalékokat nézed, mint a hülegyerek a f.bukk lájkokat? Ki a lóürüléket érdekel, hogy ki hány százalékos itt? Úgyis azért annyi, mert leugatják akinek igaza van! Ezt is magyarázni kell?! Te is 18 év alatti vagy az biztos!
2016. máj. 2. 19:49
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

Ritka nagy iq huszárra vall tényleg aki azzal jön, hogy X %-ban hasznos, vagy nem és ez alapján ítéli meg a másikat :D

Tudod drágaság ami az egyiknek haszontalan és fájó hallgatni az igazságot, a másik addig egyetért vele, maximum nem pontozgat... mert minek is? Gyerekes. Ahogy itt pár ember meg a kérdés feltevője is.

2016. máj. 2. 19:54
 34/37 anonim ***** válasza:
26%
Mintha bárkit is érdekelne hány éves a párja... attól még lehet egy hülye.
2016. máj. 2. 19:55
 35/37 anonim válasza:
75%

Basszus 29%-os te ritka hulye vagy! :D

Nem látod,hogy mindenki lepontoz,mert agyatlan vagy?

2016. máj. 2. 20:38
 36/37 A kérdező kommentje:

Oké 29%!! A lényeg,hogy igazad legyen:)

Igazad van!! A gyereknek mindig igaza kell hogy legyen. Ismerős... :)

Ne idegeskedj,igazad van. Nyugi. Nehogy agyvérzést kapj 😊😁

2016. máj. 2. 20:52
 37/37 anonim válasza:

Biztos én is gyerekes vagyok akkor ,de engem nagyon zavarna ha a férjem haverja ilyen laza lenne velem. Mondjuk én nagyon tisztelettudó családból jövök. Gondolom ezért. A beképzelt majmoktól meg egyenesen a falra mászok. Kérdező,gond egy szál sem,a párod megoldotta. Kevés az ilyen férfi az a baj.

Az itt írogató 29%-os pedig tini(ha mást mond hazudik),az ő korában ez elfogadható,ezért írja a butaságokat,nem tud felnőtt fejjel gondolkodni. Még.

2016. máj. 2. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!