Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mivel állítanátok le ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel állítanátok le ezt az embert?

Figyelt kérdés

Párom haverjával 2x találkoztam eddíg,de mindkétszer így indír "szia kislány,miújság?"

Nagyon zavar. De első 2 alkalommal hirtelen reagálni sem tudtam.

A gond,hogy a párom 34 éves én pedig 25 és szerintem gyereknek néz.

3.találkozónál ugyanezt fogja kérdezni,de félő hogy "nekiesek" szavakkal pedig nem akarok bunkó lenni,csak diplomatikus.

2016. ápr. 28. 10:03
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
53%
NE válaszolj, abból talán harmadjára megérti mi a helyzet. Esetleg kérdezz vissza: "Találkoztunk már?" vagy "Ismerjük egymást?"
2016. ápr. 28. 10:07
 2/37 Blade Bone ***** válasza:
85%
Mondd neki, hogy semmi különös kicsi fiam, na és veled miújság, házifeladat kész/nincs? mivan veled?!
2016. ápr. 28. 10:10
 3/37 anonim ***** válasza:
Először csak kifejezném nemtetszésem (finoman), ha nem áll le szólnék a barátodnak, hogy szóljon már rá a haverjára - ha ez sem akkor kerülném.
2016. ápr. 28. 10:20
 4/37 A kérdező kommentje:
És ha megjegyezném,hogy "figyelj már! Ismerjük mi egymást? Mert nemhiszem hogy akkora haverok lennénk,hogy miujság kislányozz,másodszor pedig biztos vagyok benne,hogy az én párom (nevét mondanám) sem ilye lekicsinyítően állít oda hozzátok,üdvözölni a barátnőd. Máskor elég lesz egy szia is,de hidd el megvagyok a köszönésed nélkül is" átmegy ez bunkóba?
2016. ápr. 28. 10:29
 5/37 anonim ***** válasza:
Igen,ez így már bunkó. Elég az első mondat!
2016. ápr. 28. 10:35
 6/37 A kérdező kommentje:
Oké:) köszi. Páromat is zavarja egyébként de megakarom védeni előszőr én magam. Ha nem ért belőle akkor utána majd a párom.
2016. ápr. 28. 10:40
 7/37 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nála csak egy szófordulat és észre sem veszi, hogy erre nem mindenki vevő. Mondd meg a párodnak, esetleg ennek a havernak is, hogy ezt a formát mellőzze, és szólítson mondjuk a neveden, vagy nem tudom, ami neked is elfogadható.
2016. ápr. 28. 10:44
 8/37 anonim ***** válasza:
minden rendben öcsi! ezt mondanám
2016. ápr. 28. 10:44
 9/37 A kérdező kommentje:
😀😀😀😀😊😊
2016. ápr. 28. 10:45
 10/37 anonim ***** válasza:
Ez már így bunkó igen. Még a végén tenyleg gyerekesnek gondol. Először próbáld normálisan elmondani hogy teged ez zavar és miért. Egyébként engem is idegesít de szerintem is csak szófordulat mert nekem is volt egy kollégám aki így beszelt pedig 2evvel volt csak idősebb.
2016. ápr. 28. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!