Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel állítanátok le ezt az embert?
Párom haverjával 2x találkoztam eddíg,de mindkétszer így indír "szia kislány,miújság?"
Nagyon zavar. De első 2 alkalommal hirtelen reagálni sem tudtam.
A gond,hogy a párom 34 éves én pedig 25 és szerintem gyereknek néz.
3.találkozónál ugyanezt fogja kérdezni,de félő hogy "nekiesek" szavakkal pedig nem akarok bunkó lenni,csak diplomatikus.
Ennyire ne feszülj, az pont annak a jele, hogy te is kislánynak tarthatónak érzed magad.
Én úgy köszönnék vissza, hogy 'megvagyok öcskös, és te?'
Nins ebben semmi, nem értem, miért problémázol.
Ha viszont zavar, FELNŐTT módjára mondd meg, hogy ne hívjon így, mert nem szereted. Itt hozzá teheted, hogy a Szilvi megteszi, nem kell tovább becézni.
Engem is Évikéznek néha, akkor határozottan annyit mondok: Évi, majd folytatjuk a beszélgetést. Ha meg továbbra is Évikéz (a 4-5. javítást követően is), vállat vonok és kész.
Páromat jobban zavarja mint engem:)
Már mondtam neki ma,hogy ne Szilvikézzen és kislányozzon,aztmondta akkor bébikéz. De a párom közbeszólt és leállította magát. Aztmondta neki hogy legközelebb akkor ugorjon be egy kávéra ha megtanulta a nevem.
A kérdező vegyen be egy dilibogyót, hátha attól lenyugszik ;) azért, mert kölke lett még nem fogják jobban tisztelni ;) szép is lenne, hehe ;))
Korai elsárkányosodása garantált ;)))) ilyenen kiakadni ;D
Akkor biztos a párom is gyerek 34 (mindjárt 35 éves) fejjel,hogy zavarta :)
Rossz kategóriába írtam,nem szeretem ha a 15 évesek osztanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!