Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mivel állítanátok le ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel állítanátok le ezt az embert?

Figyelt kérdés

Párom haverjával 2x találkoztam eddíg,de mindkétszer így indír "szia kislány,miújság?"

Nagyon zavar. De első 2 alkalommal hirtelen reagálni sem tudtam.

A gond,hogy a párom 34 éves én pedig 25 és szerintem gyereknek néz.

3.találkozónál ugyanezt fogja kérdezni,de félő hogy "nekiesek" szavakkal pedig nem akarok bunkó lenni,csak diplomatikus.

2016. ápr. 28. 10:03
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
18-as válaszoló,látom másnak is annyira volt hasznos a válaszod mint nekem:)
2016. ápr. 28. 21:44
 22/37 anonim válasza:
78%
18# szerintem te se szulj :D ha szultel mar az meg regen rossz. Igazi buta liba lehetsz :D
2016. ápr. 28. 21:54
 23/37 anonim válasza:
48%
Nyílván van akit zavar ,van akit nem. 14-es ,attól hogy édesanyádat nem zavarja,még nem azt jelenti hogy ez tök normális,nyílván nem vagyunk egyformák. Én sem szeretem a becézést. Meg biztosan függ a névtől is. Mondjuk Ibolyka vagy Fannika,Lilike,Juditka...nem is hangzik olyan jól. Más stílus vagyok,simán megmondanám neki,hogy kislányozza meg Szilvikézze a drága kedvesét. Ennyi
2016. ápr. 29. 07:41
 24/37 anonim ***** válasza:

Ennyire ne feszülj, az pont annak a jele, hogy te is kislánynak tarthatónak érzed magad.

Én úgy köszönnék vissza, hogy 'megvagyok öcskös, és te?'

2016. ápr. 29. 08:58
 25/37 anonim ***** válasza:
17%

Nins ebben semmi, nem értem, miért problémázol.

Ha viszont zavar, FELNŐTT módjára mondd meg, hogy ne hívjon így, mert nem szereted. Itt hozzá teheted, hogy a Szilvi megteszi, nem kell tovább becézni.

Engem is Évikéznek néha, akkor határozottan annyit mondok: Évi, majd folytatjuk a beszélgetést. Ha meg továbbra is Évikéz (a 4-5. javítást követően is), vállat vonok és kész.

2016. ápr. 29. 14:32
 26/37 A kérdező kommentje:

Páromat jobban zavarja mint engem:)

Már mondtam neki ma,hogy ne Szilvikézzen és kislányozzon,aztmondta akkor bébikéz. De a párom közbeszólt és leállította magát. Aztmondta neki hogy legközelebb akkor ugorjon be egy kávéra ha megtanulta a nevem.

2016. ápr. 29. 15:44
 27/37 omba ***** válasza:
Jó fej a párod, - szerintem az a fontos, hogy ilyen karakán módon melletted! :)
2016. ápr. 30. 15:35
 28/37 anonim ***** válasza:
28%

A kérdező vegyen be egy dilibogyót, hátha attól lenyugszik ;) azért, mert kölke lett még nem fogják jobban tisztelni ;) szép is lenne, hehe ;))

Korai elsárkányosodása garantált ;)))) ilyenen kiakadni ;D

2016. máj. 2. 01:29
 29/37 A kérdező kommentje:

Akkor biztos a párom is gyerek 34 (mindjárt 35 éves) fejjel,hogy zavarta :)

Rossz kategóriába írtam,nem szeretem ha a 15 évesek osztanak.

2016. máj. 2. 19:37
 30/37 anonim válasza:
64%
Basszus és 29%-al osztja az észt :D Istenem...:)
2016. máj. 2. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!