Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mivel állítanátok le ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel állítanátok le ezt az embert?

Figyelt kérdés

Párom haverjával 2x találkoztam eddíg,de mindkétszer így indír "szia kislány,miújság?"

Nagyon zavar. De első 2 alkalommal hirtelen reagálni sem tudtam.

A gond,hogy a párom 34 éves én pedig 25 és szerintem gyereknek néz.

3.találkozónál ugyanezt fogja kérdezni,de félő hogy "nekiesek" szavakkal pedig nem akarok bunkó lenni,csak diplomatikus.

2016. ápr. 28. 10:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
72%

Ezen, ne akadj ki, ne törődj vele. Biztos, hogy nem bántásból, hanem kedveskedésből mondja.

Nagyon fiatal vagy hozzájuk képest, és ezt nem fogod tudni megváltoztatni! Azért akadtál ki ezen, mert te is tudod hogy fiatal vagy, és ettől kisebbnek érzed magad. Ha bármit reagálsz, azzal csak olajat öntesz a tűzre. Max annyit kérdeznék vissza, hogy "a koromra irigykedsz, vagy a haverodra, hogy ilyen fiatal csaja van?"

Ő nem akar bántani téged, sőt! Te se támadj rá! A csajok jönnek, mennek, de a barátok maradnak. Ezt ne feledd.

És ha ezt is sértőnek érzed, akkor tudd, hogy tényleg, nagyon gyerek vagy.

38F

2016. ápr. 28. 14:03
 12/37 anonim ***** válasza:
Ezután következetesen bácsizzad.
2016. ápr. 28. 14:44
 13/37 A kérdező kommentje:
Igen kiakadtam rá. 2 éves a közös kislányunk,kicsit komolyabban vehetne. Plusz becézget : "Szilvike". Ezt gyerekként is utáltam.
2016. ápr. 28. 14:49
 14/37 anonim ***** válasza:
64%

A becézéssel semmi gond szerintem. Édesanyám 49 éves, születésétől fogva Editke szinte mindenkinek...

A "Minden renben, öcsi." szerintem pont elég, hogy kapcsoljon és vicces is.

Egyébként, ha hevesebben reagálsz, pont ráteszel egy lapáttal a "kislány" dologra...felnőtt nő ezen nem problémázik.

Meg aztán lehet, hogy részéről ez csak szófordulat...

2016. ápr. 28. 15:59
 15/37 A kérdező kommentje:
Igen lehet,csak a párom sem megy oda az ő barátnőjéhez. Lehet hogy régimódi a felfogásom. Nem akarok gyerekesen reagálni ez tény. De bunkó sem akarok lenni. De lehet hogy maradok a "szia Tibike semmi"-nél.
2016. ápr. 28. 16:35
 16/37 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy miért zavar ez téged... Elég furcsa. Van egy kocsma, ahová járunk a barátommal (köztünk 11 év van) és a csapos a barátunk, ő csak picilánynak hív engem. Nekem ez nem degradáló, inkább aranyosnak tartom. Mondjuk én tényleg pici vagyok. :))) 23/L
2016. ápr. 28. 19:09
 17/37 anonim ***** válasza:
Szerintem is feleslegesen veszed magadra.. Nem sértegetni akar és nem azért mondja, mert kislánynak tart (nyilván nem, ha egyszer van már egy 2 éves lányotok), hanem egyszerűen csak egy szófordulat. Ha zavar, akkor szólj neki. Ugyanúgy a becézésre. Engem is szoktak -ka becézéssel szólítani, de engem nem zavar. Ha zavarna, akkor egyszerűen szólnék, hogy más megszólítást találjon ki.
2016. ápr. 28. 19:20
 18/37 anonim ***** válasza:
27%

Te nem vagy normális. Tényleg gyerekes vagy. Hiába petéztél le. Gyereknek gyerek. Elég szánalom egy ilyenen kiakadni.

11-essel értek egyet.

Gyereket meg mindenki tud csinálni, ettől még nem vagy érett felnőtt, mint ahogy ezzel a mondatoddal és kiakadásoddal is bizonyítottad. Annak is érzed magad, ezért tiltakozol.

2016. ápr. 28. 20:52
 19/37 anonim válasza:
82%

18# szerintem te nem vagy több agyilag 15-nél.

Kedves kérdező! Mivel a párodat is zavarja,így mindenképpen jegyezd meg. Nagy haverok egyébként?

Én sem szeretem hogy Ildikének hívnak ez tök érthető! A másik meg hogy ti itt okoskodtok de fogalmatok sincs,hogy rosszból vagy nem rosszból hívja így a haver.

2016. ápr. 28. 21:34
 20/37 A kérdező kommentje:

Neeem. Nem barátok,csak havi 2x ha összetalálkoznak valahol akkor beszélnek. A páromat nagyon zavarja,hogy nem is ismer és mégis úgy viszonyul hozzám mintha 2000 éve ismerne. Aztmondja ismeri a stílusát,múltját,plusz egyik haverja/barátja sem viszonyul így hozzám és ő is tisztepetben tartja más feleségét.

Mondjuk én élből nem bírom biztos ezért is zavar. Nagyképű,okostojás. De ez ilyen egyéni vélemény. :)

2016. ápr. 28. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!