Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így korrekt lenne? Övé a ház, én felújíttatom?
A barátommal szeretnénk lassan összeköltözni. A családjának megvan a régi kisebb háza, üresen áll évek óta, a nagyszülők tárolnak benne kacatokat. Nem áll romokban a ház, de ráférne egy kis ráncfelvarrás.
Nem szeretnék csak úgy beköltözni minden nélkül, aztán örülni magamnak, szóval arra gondoltam, hogy a felújítást én finanszíroznám.
Szerintetek ez így korrekt?
Egyebkent szerzodestol fuggetlenul szamold ki h jany evnyi alberletet fedez a felujiras koltsege es h te ezt az idoszakot alberletben toltotted volna egyebkent, vagy mar sajat lakasban. Ha a nagyja ugyis elment volna albira es ezt le is laktad ott, akkor ha epp nem tudod visszaszerezni akkor se band annyira. Azert 2 millat 2 es fel ev alatt ra lehet kolteni egy alberletre is sajnos es akkor a vegen ugyanugy nincs semmid.
Persze a legjobb az ha egyutt maradtok. Ezt csak azert irom h annyira nagy hatranyba nem feltetlen kerulsz ha most meg minden szep es jo, szerintem korrekt es erdemes belemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!