Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire korrekt lépés tőlem?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, a barátom 20 éves, már 1 éve járunk. Hetente 4-5 estét nálam alszik, 1-2-t én nála, mivel megszűnt az albérlete, most pár hétre beköltözött hozzám.
Arra gondoltam, hogy amikor letelik az itt töltött ideje megbeszélem vele, hogy költözzünk össze. Az első hónaptól volt erről szó, nem egyszer ő hozta fel, de mikor konkretizálni kellett volna, mindig kitáncolt. Nagyon szeretem, de nem tetszik, hogy hiteget, meg azt kell hallgatnom, hogy "MAJD VALAMIKOR". Nem akarom ultimátum elé állítani, de ha ennyire nem egyeznek a jövőbeli terveink, adjuk meg az esélyt a másiknak és magunknak, hogy megfelelő partnert találjunk. Nem szeretném 3-4 év múlva azon kapni magam, hogy még mindig várom, hogy összebútorozzunk.
Szerintem teljesen korrekt, nincs ezzel baj,nem akarsz kilátástalanul tengődni és elpazarolni az időd feleslegesen.
21/F
2015. jún. 7. 20:55
2/13 anonim válasza:
Korrekt lépés, ugyanakkor megértem ha 20 éves fejjel még nem akar összeköltözni veled. (vagy bárki más barátnőjével, ha esetleg nem te lennél)
2015. jún. 7. 21:11
3/13 A kérdező kommentje:
Persze, én is tökéletesen megértem. De akkor ne hitegessen. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha azt mondaná: "figyelj cicám, a következő 5-10 évben nem akarom lekötni magam, imádlak, szeretlek, én lennék a legboldogabb férfi , ha megpróbálnád kivárni ezt az időt, majd meglátjuk mi lesz..." De nem, pedig ültem már le ezt vele megbeszélni, csak sértődés lett belőle. Ezzel a hitegetéssel meg levegőben lógással nem megyünk semmire, ráadásul azt is érzem, hogy nem tisztel.
2015. jún. 7. 21:17
4/13 anonim válasza:
Csere!
2015. jún. 7. 21:52
5/13 Költőnő? válasza:
azért azzal, h nem akar még összebútorozni feltétlen, meg azzal h nem akarja 5-10 évig szted lekötni magát, azzal sztem egy kicsit túllősz azért a célpn.
2015. jún. 7. 22:02
6/13 A kérdező kommentje:
Példát mondtam csak.
2015. jún. 7. 22:06
7/13 anonim válasza:
Ott tölti ideje nagy részét nálad : ad bele valamit a rezsibe,vesz kaját,vagy bármit ??
2015. jún. 7. 22:08
8/13 A kérdező kommentje:
A félévben nem fizetett semmit, kenyeret és felvágottat hozott magának (a főétkezést otthon oldotta meg). Most 1 hete itt "lakik", ad a kajába pénzt, ha szólok és 1x elmosogatott.
2015. jún. 7. 22:16
9/13 anonim válasza:
Na pont ezért nem akar összeköltözni,mert akkor kötelező feladati lennének : költségmegosztás,stb,nem lehetne tinglitanglizni.Majdhogynem úgy van ott nálad mint egy hotelben jelenleg,bolond lenne ezen változtatni.
2015. jún. 7. 22:34
10/13 A kérdező kommentje:
Pedig tudja jól, hogy muszáj. Egyre inkább kimutatom, hogy véges a türelmem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!