Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire korrekt lépés tőlem?
22 éves lány vagyok, a barátom 20 éves, már 1 éve járunk. Hetente 4-5 estét nálam alszik, 1-2-t én nála, mivel megszűnt az albérlete, most pár hétre beköltözött hozzám.
Arra gondoltam, hogy amikor letelik az itt töltött ideje megbeszélem vele, hogy költözzünk össze. Az első hónaptól volt erről szó, nem egyszer ő hozta fel, de mikor konkretizálni kellett volna, mindig kitáncolt. Nagyon szeretem, de nem tetszik, hogy hiteget, meg azt kell hallgatnom, hogy "MAJD VALAMIKOR". Nem akarom ultimátum elé állítani, de ha ennyire nem egyeznek a jövőbeli terveink, adjuk meg az esélyt a másiknak és magunknak, hogy megfelelő partnert találjunk. Nem szeretném 3-4 év múlva azon kapni magam, hogy még mindig várom, hogy összebútorozzunk.
Én nem tartom egyenes embernek, aki egy egyszerű kérdésre nem akar egyszerűen válaszolni.
Ez:
"hiteget, meg azt kell hallgatnom, hogy "MAJD VALAMIKOR"."
szerintem azt jelenti, hogy a frászt! - csak nyomi hozzá, hogy egyenesen ki merné mondani....addig meg potyázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!