Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez mennyire korrekt lépés tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire korrekt lépés tőlem?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, a barátom 20 éves, már 1 éve járunk. Hetente 4-5 estét nálam alszik, 1-2-t én nála, mivel megszűnt az albérlete, most pár hétre beköltözött hozzám.

Arra gondoltam, hogy amikor letelik az itt töltött ideje megbeszélem vele, hogy költözzünk össze. Az első hónaptól volt erről szó, nem egyszer ő hozta fel, de mikor konkretizálni kellett volna, mindig kitáncolt. Nagyon szeretem, de nem tetszik, hogy hiteget, meg azt kell hallgatnom, hogy "MAJD VALAMIKOR". Nem akarom ultimátum elé állítani, de ha ennyire nem egyeznek a jövőbeli terveink, adjuk meg az esélyt a másiknak és magunknak, hogy megfelelő partnert találjunk. Nem szeretném 3-4 év múlva azon kapni magam, hogy még mindig várom, hogy összebútorozzunk.

2015. jún. 7. 20:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem tartom egyenes embernek, aki egy egyszerű kérdésre nem akar egyszerűen válaszolni.

Ez:

"hiteget, meg azt kell hallgatnom, hogy "MAJD VALAMIKOR"."

szerintem azt jelenti, hogy a frászt! - csak nyomi hozzá, hogy egyenesen ki merné mondani....addig meg potyázik.

2015. jún. 8. 08:53
 12/13 anonim válasza:
Szia! Engem majd 4 évig hitegetett a párom az összeköltözéssel. Ugyan így kezdődött minden, hogy "majd valamikor". De ő jobban szeret a testvérével élni egy fedél alatt. Remélem majd 10 év múlva is olyan összetartó lesz a testvérével, mikor már a családalapításon kellene járnia az eszének. Most dobtam, aki nem tud nyíltan és egyenesen beszélni, hanem érzelmekre hatva kimagyarázni, az már rég nem egy közös élet céljának az elérése. Dobd ki a fr@ncba.
2015. jún. 14. 17:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Az összeköltözés kivitelezése ki van találva?
2015. júl. 4. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!