Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak nekem túl magasok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem túl magasok az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Én 22/L, a párom 27/F fél éve vagyunk együtt,és 2 hónapja már együtt is élünk. Az lenne a problémám hogy a párom sokszor hazudott nekem kis és nagyobb dolgokban is. Ezeket megbocsájtottam mert mindenkinek jár egy 2.ik esély. Csakhogy a kapcsolatunk eleje óta szinte nem megyünk sehova,1 kezemen megtudom számolni hol voltunk eddig. Hiába mondom neki hogy ide-oda szeretnékeg hogy jó lenne folyton csak ígérget és később a feledés homályába veszik. Nem hiszem hogy el hogy egy 27 éves felnőtt férfi ne tudja hogyan kell bánni egy nővel vagy mi esne neki jól...engem ez iszonyatosan zavar. Nem azt kérem tőle hogy sok pénzt költsön el,merr szórakozni kikapcsolódni programokon részt venni pénzköltés nélkül is lehet . De sosem veszi a fáradtságot,mindig én találok ki programokat amiket már nagyon unom mert szeretném ha ő mozdítana valamit hogy jobb legyen a kapcsolatunk,ne laposodjon el.

Nemtudom azt valaki megtudná-e bocsájtani hogy azt hiszi a párja dolgozni van,pakol neki ebédet erre 3 hónap múlva kiderül hogy nem is létezett a munkahely elment mint aki dolgozni megy,aztán sehol semmi. Amikor ezt megtudtam átverve éreztem magam. De elnéztem neki hogy 1x mindenki hibázhat. Volt valentinnap azt hittem valamivel kedveskedik hát neeeem,én hívtam el sütizni hogy nah azért mégis az első együtt töltött valentinnapunk tegyük egy kicsit emlékezetessé,volt a szülinapom nem sokkal utána erre egy olyan ajándékot (tusfürdőt) adott amit előzőleg az anyukája kapott valakitől. Arról is hazudott hogy már hónapokkal előtte megvette egy boltban,mondom ilyet nem tudtál venni mert ezt újságból rendelik,utána már nemtudta tovább tagadni.

De ezek mellett azért vannak jó tulajdonságai is meg szeretem is,de úgy érzem hogy kezdek besokkalni tőle...ki mit tanácsol?!

Köszönöm a válaszokat és jól esett leírni névtelenül. :D

2016. ápr. 24. 12:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Pontosan, neked kell mérlegelned és döntést hoznod..

Részemről lehetne a pasinak rengeteg szerethető tulajdonsága, ha egyszer megbízhatatlan, nem lennék vele. A bizalom a legalapabb dolog egy kapcsolatban, aki képes így az arcomba hazudni, ráadásul hónapokon keresztül, arra nem bíznék rá egy fűszálat sem, nemhogy a kapcsolatunkat vagy a jövőmet. Az értékrendembe nem fér bele a hazugság és a megbízhatatlanság, nem érdekel, mennyire cuki ember amúgy.

Neked kell eldöntened, benne maradsz-e egy olyan kapcsolatban, ahol sosem tudhatod, mikor miben vernek át.. Szíved joga ezt elviselni, ha más neked kompenzálja a bizalmat.. Nekem személy szerint nem tudná semmi sem kompenzálni ezt a jellemhibát. Annyit mondanék, hogy azért jobb, ha hamar döntesz, minél tovább húzod, annál nehezebb is lesz, és annál csúnyább lesz a vége mindkettőtök számára.

2016. ápr. 25. 15:21
 22/29 anonim ***** válasza:
De ha pontosan tudod, hogy semmi nem lehet vele tervezni stb. akkor minek vagy vele? Életed legszebb éveit éled, amit soha senki nem fog neked visszaadni! Egyedül is sokkal jobb, mint valami gyökér házirabszolgájaként azon idegeskedni, hogy vajon mit hazudik már megint...
2016. ápr. 25. 16:05
 23/29 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm mindenkinek a választ és a segítséget. Szerintem a válasz itt van az orrom előtt,csak félek kimondani azt hogy a kapcsolatunknak vége. Pedig azt hittem vele minden jobb lesz és más. Mert amikor beszélgettünk "olyan tökéletesnek látszott", csak sajnos kimutatta a foga fehérét ami iszonyatosan fáj és hatalmas sebeket okozott nekem a hazugságaival. Csak ragaszkodok és próbálom elfelejteni,de ez a legrosszabb amit magammal elkövetek. Igazatok van,most élem a 20éveim legszebb idejét,viszont én boldogtalannak érzem magam....Hiába tartok vele szemben távolságot (most hazautaztam ezért nem vagyunk együtt) ,még sem keres. Arra leszel kíváncsi ha visszamegyek mivel fog várni,vagy lép-e valamit hogy jobb legyen és lássam a változást,vagy azzal jön hogy jó hogy megjöttem nincs kaja és üres a hűtő,nah ott teszek majd pontot a kapcsolatunk végére,és ott hagyni. Elvégre a szerelme vagyok,nem a cselédje.
2016. ápr. 25. 16:15
 24/29 anonim ***** válasza:

Szvsz ha teper, akkor sem teszi meg nem történtté a hazudozást.. Most ha egy kicsit próbálkozgat, attól nem lesz megbízhatóbb. Mindegy, te tudod, szerintem csak az időd pocsékolod egy ilyen emberre..

Csekkold le ezt a kérdést, látod, ilyen is lehet egy kapcsolat. Nem éri meg alább adni, tapasztalat.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazass..

2016. ápr. 25. 16:46
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó hozzászólónak is,mostmár nyílvánvaló számomra hogy nekünk nem egyfele vezet az utunk...
2016. ápr. 25. 19:13
 26/29 anonim ***** válasza:
Annak ellenére, hogy én nem vagyok ilyen elmenős, csavargós típus, azt mondom nem nagyok az elvárásaid. Ennek ellenére olyan pasival vagy akivel még csak kompromisszumot sem lehet kötni ezen a téren, ráadásul még hazudozik is. Itt nem az ajándékokról van szó, nálunk nincs is ajándékozás soha. Hanem a 3 hónapos munkába menésről , és az nem is létezett... számomra már ez önmagában szakító ok! 3 hónapon keresztül belenézett a szemedbe és hazudott minden egyes nap. Én ezt nem bocsátanám meg. Amúgy meg ha nem volt munkahely, honnan volt fizetése? Valamiből csak élnetek kellett. Hogy nem vetted észre?
2016. ápr. 27. 19:44
 27/29 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, bár pont 3 hónapig folyósitanak állaskeresési járulékot. Szerintem, minden nönek kijár a figyelmesség, néha apró ajándékok formájában is nem az érték számít, hanem a szándék,kreativitás kérdése de kevés pénzből is lehet nagyot alkotni. Legalábbis nálam igy van, volna ha lenne kivel, de én kisebb hazugságot sem bocsájtok meg.

F30

2016. ápr. 27. 19:58
 28/29 anonim ***** válasza:
69%

Gáz ez, mindenestől....

Te kapcsolatnak gondolod ő meg szerintem bérmunkásnak: ott laksz, és ő megdughat, hálából meg főzöl, mosol, és gondoskodsz róla.

Nem fogja megviselni a szakítás, csak az lesz a gondja, hogy talál-e gyorsan valaki házicselédet a helyedre.

2016. ápr. 29. 09:29
 29/29 anonim ***** válasza:

28#-as jól mondja. Nekem volt egy ilyenem, még el is hitette velem, hogy milyen szerelmes. Mikor már nem bírtam tovább is nagyon nehezen hagytam el, mert még sajnáltam is, hogy mi lesz vele, úgy szeret engem. Valóban, mikor közöltem vele, akkor sírt, letérdelt, könyörgött. Kb. két hét múlva, már új házicselédje volt és újabb két hét múlva közölte, hogy még jobb is, mint én, mert nem vitatkozik vele sose, mindegy mit mond neki mit csináljon.

Majdnem hanyatt estem. És még én sajnáltam őt.

2016. ápr. 30. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!