Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem túl magasok az elvárásaim?
Én 22/L, a párom 27/F fél éve vagyunk együtt,és 2 hónapja már együtt is élünk. Az lenne a problémám hogy a párom sokszor hazudott nekem kis és nagyobb dolgokban is. Ezeket megbocsájtottam mert mindenkinek jár egy 2.ik esély. Csakhogy a kapcsolatunk eleje óta szinte nem megyünk sehova,1 kezemen megtudom számolni hol voltunk eddig. Hiába mondom neki hogy ide-oda szeretnékeg hogy jó lenne folyton csak ígérget és később a feledés homályába veszik. Nem hiszem hogy el hogy egy 27 éves felnőtt férfi ne tudja hogyan kell bánni egy nővel vagy mi esne neki jól...engem ez iszonyatosan zavar. Nem azt kérem tőle hogy sok pénzt költsön el,merr szórakozni kikapcsolódni programokon részt venni pénzköltés nélkül is lehet . De sosem veszi a fáradtságot,mindig én találok ki programokat amiket már nagyon unom mert szeretném ha ő mozdítana valamit hogy jobb legyen a kapcsolatunk,ne laposodjon el.
Nemtudom azt valaki megtudná-e bocsájtani hogy azt hiszi a párja dolgozni van,pakol neki ebédet erre 3 hónap múlva kiderül hogy nem is létezett a munkahely elment mint aki dolgozni megy,aztán sehol semmi. Amikor ezt megtudtam átverve éreztem magam. De elnéztem neki hogy 1x mindenki hibázhat. Volt valentinnap azt hittem valamivel kedveskedik hát neeeem,én hívtam el sütizni hogy nah azért mégis az első együtt töltött valentinnapunk tegyük egy kicsit emlékezetessé,volt a szülinapom nem sokkal utána erre egy olyan ajándékot (tusfürdőt) adott amit előzőleg az anyukája kapott valakitől. Arról is hazudott hogy már hónapokkal előtte megvette egy boltban,mondom ilyet nem tudtál venni mert ezt újságból rendelik,utána már nemtudta tovább tagadni.
De ezek mellett azért vannak jó tulajdonságai is meg szeretem is,de úgy érzem hogy kezdek besokkalni tőle...ki mit tanácsol?!
Köszönöm a válaszokat és jól esett leírni névtelenül. :D
Nézzük objektíven:
Teljesen eltérő az igényszintetek
Semmibe veszi a te igényeidet
Rendszeresen hazudik, visszaél a bizalmaddal
Mi is a kérdés?
Csóró mint a templom egere. Kicsit szajkózhatnàd az ingyen programokat neki, azt hiszi szerintem kimozdúlni pénzbe kerűl. Ennyire figyelmetlen pasi a földön nincs. Előző kapcsolataiban félre lett nevelve.
Most dolgozik? Az ebéd rakàs de tetszik:))) ha szétmentek akkor nekem rakhatsz ebédet.:)))Albérletben laktok? Azt hogy fizetitek?? Mennyibe van nektek?
Azért az, hogy 3 hónapon (!!!) keresztül eljár dolgozni egy nem létező munkahelyre szerintem nem az a "véletlen botlás" kategória, aiért az embernek járna második (helyesen csak "2.", nem kell hozzá a -ik végződés) esély. Ez nem egyszer hibázás, ez hónapokon keresztül tartó folyamatos és tudatos átverés. A szülinapodra is egy tusfürdőt ad- tipikusan olyan ajándék, amit más távolabbi ismerőseinek adna névnapra. Nem a párjának, akit ismer és szeret...
Szóval, én a munkás résznél már léptem volna, de ezt leszámítva is világos, hogy nem vagy boldog ebben a kapcsolatban. Próbálj meg vele egyszer leülni, és értelmesen, higgadtan, nyugodtan mindent megbeszélni, de ha nem nyitott erre és egyátalán még a füle botját sem mozdítja, akkor szerintem ennek így nincs értelme. Fiatal vagy még, találsz olyat, aki kedveskedik és törődik veled magától is, nem kell érte könyörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!