Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják be a nők a pasikat úgy mint valami életképtelen lények? Többi lent.
Mindig azt olvasom, illetve a közösségi oldalon is azt osztogatják, és nagyon viccesnek képzelik, hogy a pasik nem képesek főzni, csak a készet elővenni tudják, meg megnyitni a konzervdobozt. Nem tudják a mosógépet beállítani stb.
Meg volt olyan is hogy az a grillezés hogy a pasi begyújtja a grillt, és a nő zöldséget pucol, tálal, mosogat blabla.
Ehhez képest a saját tapasztalat más. Ismerősi körben a nők 90%-a sem tud főzni és büszkék is rá. (30-as korosztály)
Ok, a mosógép nálunk kivételes, mert voltam elvált, és akkor is kellett valamiben járni így én megtanultam. De a mostani barátnőm nem tudja kezelni a gépet.
Akkor a mosogatás hasonló. Legtöbben annyira tudnak, hogy képesek berakni a cuccokat a mosogató gépbe. Volt is egy kedves beszélgetés egy barátnál segítettem, és mondtam, hogy nálam nincs mosogatógép és nem is igazán hiányzik. Persze e-manci minjárt jött azzal hogy "há persze mert biztos nem én mosogatok." Mondom há pedig biztos, mert a barátnőm keze a mosogató szerrel való talákozás után csúnyán kiszárad, ezért azt átvettem tőle.
Akkor most hogy van ez? Ti hogy tapasztaljátok meg ezeket?
Sokan szeretnek általánosítani:) De egyébként elég ha csak itt gyakorin körülnézel, rengeteg olyan kérdés van, ahol a nő munka mellett egyedül viszi a háztartást, mert a férje vagy lusta, vagy tényleg életképtelen mert annak idején az anyja egész életében a popóját nyalta fényesre, és kiszolgálta.
Elég szomorú és ciki ha egy nő pláne 30 évesen nem tud főzni, bár pasinál is az. Én 12 éves korom óta magamra főzök mert meguntam, hogy suliból éhesen hazaérve nincs kaja., Anyám nem főzött, csak kb havonta 1x, mert lusta volt. Pedig háztartásbeli. Így én csináltam magamnak a kaját.
Az én férjem is tudna magának főzni, de utálja, én viszont szeretem, tehát átvettem tőle. Cserébe megcsinál mást amit meg én utálok csinálni:)
Hidd el, sok pasi van aki nem hajlandó házimunkát végezni, mondván az női dolog... Én a magam részéről hozzá sem mentem volna ilyen emberhez. Senkinek nem lennék a cselédje. Aki ezt bevállalja az se százas.
11: nekem is hasonló volt a sztori, anyám bár tud főzni, de nem szeret, és mindig sokat dolgozott, apám viszont hajósként ha otthon volt akkor volt ideje rá, és ő főzött.
Nem hiszem hogy az ő példája vitt rá, hanem inkább az hogy szeretem a hasam és elkezdtem megcsinálni az olyanokat amit anyám macerásnak tartott.
Valaki pont írta hogy 21 éves pasik náluk nem igazán tudnak semmit. Hát én is 19 évesen kezdtem a fözögetéssel, de idővel jön minden. Lehet hogy 21 évesen még engem is életképtelennek néztek volna.:)
Nem arról van szó, hogy nem tudják ezeket, hanem arról, hogy hogy nem akarják. Mert úgy voltzak szocializálva, hogy az anyucikájuk is kiszolgálta őket, hogy ez a nő dolga. Aztán szépen megházasodnak, és ott is ezt várják. Eleinte még talán lelkesek, amikor meg kell hódítani a nőt, de amikor aztán már x éve házasok és van y gyerek és már nem olyan érdekes az egész, akkor általában visszavesz a legtöbb és marad a kanapén böfögés a sörrel meg a meccsel.
És tök jó, hogy te ilyen tökéletes vagy és jó társaságba jársz, de attól ez még egy létező probléma, és rengeteg nő beszámol róla, elég ha az oldalon szétnézel, tehát még sem lehet véletlen. Abból is látszik, hogy más körökben mozogsz, hogy természetesnek veszed a mosogatógép létezését, akkor is ha neked nincs. Nekem pl egyetlen ismerősömnek sincs, mert nem engedhetik meg maguknak, meg eszünkbe sem jut, hogy lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!