Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon rágörcsölök? Másbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rágörcsölök? Másbak isbilyen nehéz vagy csak mi vagyunk luzerek?

Figyelt kérdés

Párommal albérletet keresünk.

Pest megyében lakunk.de nagyon nem akar összejönni a dolog.

Keressük napi szinten órákig...net..ujság...plusz már vagy 10ismerősünket ráállitottuk.

Bincsenek nsgy igényeink csak legyen pici .megfizethető de lakhato.

Eddig nagy volt a lelkesedésem..nagyon akartam.

De ez kezd lejebb menni.

Teljesen el vagyok keseredve.

..

Párom mondja h ne stresszeljek valamit majd találunk...

De egyszerüen már semmi értelmét nem látom ennek.

Sorban jeleznek vissza az ismerősök h nincsen...

És már baponta elkap a sirógörcs.

Ebbyire nehéz s legyek türelmes vagy a sors nem akarja h együtt legyünk???

2016. ápr. 5. 12:41
 1/9 A kérdező kommentje:

Az elirasokert elnezest kerek.

Telelfonrol megy..es kozben dolgozom :)

Tehat totálisan nekikeseredtem.

Már gyülölöm a netes oldalakat és irigykedek azokra akik kettesben laknak...olyan irigység van bennem ezért pedig szégyellem magam.

Nem tudom...komolyan luzerek vagyunk vagyblegyek türelmes és higgadjak le mert most görcsösen akarom

2016. ápr. 5. 12:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Istenem...ez. Márbolyan távoli álomnak tünik mint másnak egy 30millios kocsi :(
2016. ápr. 5. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Annyira rágörcsölsz, hogy ezért nem jön össze. Engedd el és majd jönni fog. Nem ezen múlik, hogy összeilletek-e a pároddal vagy sem. :)
2016. ápr. 5. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Attól függ mik az igényeitek.

1,5 szobás lakás Csepelen mellettünk 50 ezer + közös költség és értelemszerűen a rezsi.

Egy ismerősöm Szigetszentmiklóstól kicsit messzebb osztott meg egyet 40 ezerért. Egyik se kiadó már.

1-1,5 szobás lakások vannak azért 40-60 ezer között.

De jellemzőbb inkább a 60 körüli ár.

Ennyire azért nem lehetetlen a dolog

2016. ápr. 5. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Jól van, higgadj le, a haldokló magyar ingatlanpiaci helyzetet meg ne hívd sorsnak. Kereslet-kínálat elve megvan? Na, itt az a nagy probléma, hogy olyan többszörösen magas a kereslet, hogy nincs kínálat ami kielégítse, ezért a keresési idő megnövekszik. Ezért sírni nem kell. A sorsnak meg köze nincs hozzá. Üdvözlet a való életben illetve gazdasági helyzetben!
2016. ápr. 5. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi is hasonlo helyzetben voltunk, Bp-n sehogy nem tudtuk megoldani, egyszerűen a végzettségünk és keresetünk arányávan nem találtunk olyan albit, ami fentartása mellett tellett volna még kajára meg élni.

Ezért döntöttünk, és lejöttünk Lovasberénybe... 3 szobás családi ház 30+rezsi, a rezsi 25 nél még télen sem megy magasabbra...

Már 4 en lakjuk a házat, én párom és 2 pici...

Csinált egy okj vízvezeték szerelőit, fehérváron megkeresem a havi 200-at...

Ez + a családi pótlékkal, 100-ezret tudunk félre tenni havonta, + környéken fusizok sokat, ezzel is bejön némi zsebpénz...

Hagyjátok Bp-t ha alacsony kereseti kategóriában vagytok, akkor nem nektek való...

2016. ápr. 5. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Őszintén érdekel, hogy itt az egyik válaszoló meg az ismerősei milyen oldalon osztják meg a hirdetéseiket. Két éve keresek normális albérletet Budapesten, 90-100 alatt még nem találtam, csak a lepukkant putrikat...

Így kérdésre a válasz, a jelenlegi lakáspiacon másnak is nehéz, nem csak neked, kérdező. De ne add fel, lesz még jobb. :)

2016. ápr. 6. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Az engem is érdekelne hol van Pesten lakás 40 ért meg 50 ért? Békés megyében Gyulán még Békéscsabán ennyi egy lakás és ez egy pusztulat megye. Kizárt hogy Pesten normális lakás van havi 50 plussz rezsiért. Nem tudom mit dolgoztok vagy mi köt titeket oda de tény hogy arra a lakás árak az egekben vannak. Ne add fel,de ne is görcsölj rá. És pláne ne légy irigy mert azt nem szabad .
2016. ápr. 7. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Kalkuláljàtok bele, hogy rengeteg albérlet szeptembertől júniusig/augusztusig van kiadva, az egyetemisták miatt. Szerintem olyankor nagyon sok felszabadul, különösen, ha még azelőtt kezditek keresni, hogy az új egyetemisták rájönnének, hogy kell nekik (júni közepe). Ez csak egy tipp, nem biztos, hogy így van, de én ezt az oldalát látom, és a józan paraszti ész ezt diktálja. A másik meg tényleg az, hogy külvárosban nagyobb az esély.
2016. ápr. 11. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!