Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm el szeretné kérni a facebook kódomat?
Én azt nem értem minek van veled egyáltalán, amikor nem bízik benned.
Ha nem lenne titkolni valód akkor már rég tudnátok egymás jelszavait, telefonkódokat, minden ilyesmit. Ha a párod elől rejtegeted a dolgaidat az gyanús.
De ezek szerint nem ok nélkül bizalmatlan. Ismét csak nem értem miért van veled.
Nem egy fb jelszó fogja megmenteni a kapcsolatot. Ha megadod még több gondod lesz, ha nem akkor is! Ez inkább veszett fejsze így.
Ha nélküle akarsz bulizni a tudta nélkül, félreérthetően beszélgetni lányokkal (gondolom flört...) akkor menj vissza önként a koliba, mert a kapcsolatba ez nem fér bele, láthatod, hogy mi az eredménye. Ha maradni akarsz, akkor szolgálj rá! Mindennek van következménye, adtál is okot.
Visszaszerezni a bizalmat piszok nagy munka, hosszú idő és őszinteség. Enélkül semmire nem mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!