Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm el szeretné kérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm el szeretné kérni a facebook kódomat?

Figyelt kérdés
Mivel régen voltak rosszabb ügyeim, nem feküdtem le más lányokkal, csak félreérthető beszélgetések, bulik nélküle, elvileg rossz baráti társaság. A barátnőm azt mondta, hogy annyiszor bántottam már meg, hogy csak így tudna valamennyire bízni bennem. A legnagyobb baj, hogy nála is élek a szüleivel. Így ha szakítunk, vissza kéne költöznöm a kollégiumba. Ti mit tennétek? 24F és 23L
2016. ápr. 4. 09:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj mindketten buták vagytok, ő azt hiszi ha megkapja a jelszavad, akkor megbízhat benned. Te meg a kényelmes lakhatástodért aggódsz.
2016. ápr. 5. 00:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem minek van veled egyáltalán, amikor nem bízik benned.

Ha nem lenne titkolni valód akkor már rég tudnátok egymás jelszavait, telefonkódokat, minden ilyesmit. Ha a párod elől rejtegeted a dolgaidat az gyanús.

De ezek szerint nem ok nélkül bizalmatlan. Ismét csak nem értem miért van veled.

2016. ápr. 6. 19:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem egy fb jelszó fogja megmenteni a kapcsolatot. Ha megadod még több gondod lesz, ha nem akkor is! Ez inkább veszett fejsze így.

Ha nélküle akarsz bulizni a tudta nélkül, félreérthetően beszélgetni lányokkal (gondolom flört...) akkor menj vissza önként a koliba, mert a kapcsolatba ez nem fér bele, láthatod, hogy mi az eredménye. Ha maradni akarsz, akkor szolgálj rá! Mindennek van következménye, adtál is okot.

Visszaszerezni a bizalmat piszok nagy munka, hosszú idő és őszinteség. Enélkül semmire nem mész.

2016. ápr. 7. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!