Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm el szeretné kérni a facebook kódomat?
Itt alapból az a baj, hogy nem bízik meg benned.
Mi a párunkkal nem fb-zünk, használjuk egymás telóját, de nem ellenőrizgetjük le egymást, nekem pl. eszembe se jut. Ő használja az én gépemet, nyugodtan hagyom ott vele, bármit csinálhat.
Nálatok ilyen bizalom nincsen? Miért vagytok együtt?
Miért írogatsz más lányoknak ha van barátnőd?
Jogosan nem bízik benned, gondolj bele a helyébe! Ha ő más pasiknak írkodna félreérthető dolgokat, meg bulizgatna nélküled, akkor te mennyire bíznál benne?
A bizalom visszaszerzésének ára van. Így jártál.
Persze, azt nem mondom, hogy a barátnőd részéről ez a helyes megoldás, de ha neki ez adja vissza a bizalmat valamennyire, akkor ez van.
Attól nem fog újra megbízni benned, hogy "bármikor megmutatom de te nem tudhatod a jelszót" mert pont ettől fog még bizalmatlanabb lenni - ha nem akarod ezek után megadni a jelszót, azt jelenti, hogy titkolnivalód van.
Magadnak okoztad a bajt, hát birkózz is meg vele.
Adtál okot arra, hogy bizalmatlan legyen veled szemben, de nem csaltad meg. Ez világos, nem túl sokra értékeled a kapcsolatotokat, ami abból is látszik, hogy a saját költözésedet hozod fel indokként.
A helyedben nem adnám meg a jelszómat, mert egyrészt a saját levelezésed az egyéni privát szférád része, másrészt a párodnak ehhez semmi köze sincs. Ő nem a főnököd, hogy ellenőrizzen Téged, ha nem bízik benned akkor szakítson és a probléma meg van oldva.
A helyedben elgondolkoznék azon, hogy vajon rendben van-e, hogy kihasználod a barátnőd adta lehetőségeket miközben mással jársz bulizni. Ha szakítanál a rossz társasággal és ehelyett inkább vele foglalkoznál nem lenne értelme a kérdésnek sem!!!
38F
Mindegy, hogy megadod-e, mert már nem bízik benned. Nem hinném, hogy ezek után változna valami.
Egyébként csak a kollégium miatt nem szakítasz vele?
Te a kapcsolat helyett azt sajnálod, hogy újra koliban kell laknod.
Ha őszinte kapcsolatban élnél akkor kihagynátok ezeket a köröket.
Szóval az ingyenkéglit félted???? Gáz vagy.
Az én barátnőm tudja, mert volt valami esemény és kétszer is meg kellett változtatnom - neki meg jó a memóriája.
Sőt még olyan is volt, hogy nagy feszkó lett, mert nyitva szoktam hagyni, és nézegette, és félreértett volna pár dolgot.
Mivel alapvetően meg nincs semmi most az életemben, ezért heves vita volt, de rövid, - és annyi is.
Menj ink vissza a koliba! Éld ki magad.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!