Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan döntsek?
Most már késő visszakozni,talán nem fogjátok megunni egymást,lehet,hogy jobban ki fogtok jönni egymással.
Egyszer úgyis ki kell próbálnotok az együttélést.
"Én meg se sütni, se főzni nem tudok"
Elég gáz kb. 18 évesen, és sajnálatosan jellemző a többségre. Viszont semmi nem tart vissza attól, hogy megtanulj, van rá közel fél éved, az alatt rengeteg kaját ki tudsz próbálni. Sok sikert. :)
Szerintem nem gaz, hogy nem tud fozni. Mikor 18 evesen felkoltoztem Pestre, en sem tudtam fozni. Aztan hamarosan megismerkedtem a baratommal, ossze is koltoztunk par honapon belul, es akkor egy darabig o fozott. Egy ido utan viszont mar kellemetlennek ereztem, igy en is elkezdtem probalkozni, es nem mondom, hogy jol fozok, de tudok fozni, megcsinalok barmit, ugy, hogy finom legyen, csak sajnos kreativitasom nincs hozza.
Nem nehez, en is tartottam tole, egy darabig nem is szerettem, mostanra mar azert kezdem megszeretni.
Kerdezo, biztos vagy benne, hogy szereted a baratod? Nekem kicsit ugy tunik, mintha erezned, hogy lassan vege a kapcsolatnak, ezert nem is mersz nagyon kozos dolgokba belevagni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!