Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek hogyan döntsek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan döntsek?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyok együtt.Nagyon szeretjük egymást. 1 éve elhatároztuk, hogy az egyetemi évek alatt összeköltözünk (Más városba megyünk egyetemre).A szüleinknek nem lenne nagy megterhelés pénzügyileg, mivel igy olcsóbban kijönnénk, mintha bentakásban laknánk. A barátom alig várja, hogy kezdődjön el az egyetem, viszont én kezdem meggondolni magam az együttélést illetően. Már félek belemenni, félek, hogy el fogom vesziteni a barátomat, mert úgy gondolom, hogy még lehet, hogy túl fiatalok vagyunk ehhez. Én meg se sütni, se főzni nem tudok (a barátom tud, éhen nem fogunk halni), és félek, hogy megunjuk egymást. Ti hogy döntenétek?
2016. márc. 21. 17:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Annak semmi értelme, ha még évekig jàrogattok, és aztàn derül ki, hogy nem tudtok együtt élni. Költözzetek össze ha szeretitek egymàst, és meglàtjàtok hogy alakul. Ha nem működik, az derüljön ki hamar, és nem pocsèkoljàtok egymàs idejét.
2016. márc. 21. 17:50
 2/10 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Most már késő visszakozni,talán nem fogjátok megunni egymást,lehet,hogy jobban ki fogtok jönni egymással.

Egyszer úgyis ki kell próbálnotok az együttélést.

2016. márc. 21. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Osztom az első véleményét, lakva ismerszik meg az ember, és tényleg semmi értelme éveket "találkozgatni" úgymond, hogy később kiderüljön, nem illetek mégsem össze. Én és a barátom hamarosan összeköltözünk, pedig még csak 9 hónapja vagyunk együtt. Ha nem jön össze, akkor legalább hamar kiderül, hogy mégsem egymásnak teremtettek minket.
2016. márc. 21. 17:58
 4/10 anonim ***** válasza:
3. vagyok, és még annyi, hogy 20 évesek vagyunk, tehát nem túl idősek mi sem. De én nem félek tőle, inkább már várom, hogy megoszthassam vele az életemet teljesen. Te se félj! :)
2016. márc. 21. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Azzal kiegészíteném a mondandómat, hogy abban az esetben, ha komolyan gondolod vele, jobb nem túl sokáig húzni az összeköltözést, mert ha mégsem működik, nem veszítesz el túl sok évet a fiatalságodból. Mert ahogy idősebb lesz az ember úgy nehezedik a társkeresés. Ha egyáltalán nem érzed úgy, hogy vele megállapodnál, akkor ne költözz vele össze.
2016. márc. 21. 18:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha túl fiatal vagy hozzá minek irsz a Felnőt kategoriába, ostoba.
2016. márc. 21. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Más városba mentek egyetemre, de elhatároztátok hogy amikor egyetemre mentek összeköltözök. Atyaég. IQ nem az erősséged.
2016. márc. 21. 19:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Panna, tanulj meg szoveget ertelmezni,hidd el konnyebb lesz az eleted. A kerdezo a baratjaval egyutt a mostani lakhelyerol egy MASIK varosba fog koltozni,oda, ahol az egyetem van.Igy mar OK?
2016. márc. 21. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:

"Én meg se sütni, se főzni nem tudok"

Elég gáz kb. 18 évesen, és sajnálatosan jellemző a többségre. Viszont semmi nem tart vissza attól, hogy megtanulj, van rá közel fél éved, az alatt rengeteg kaját ki tudsz próbálni. Sok sikert. :)

2016. márc. 22. 05:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gaz, hogy nem tud fozni. Mikor 18 evesen felkoltoztem Pestre, en sem tudtam fozni. Aztan hamarosan megismerkedtem a baratommal, ossze is koltoztunk par honapon belul, es akkor egy darabig o fozott. Egy ido utan viszont mar kellemetlennek ereztem, igy en is elkezdtem probalkozni, es nem mondom, hogy jol fozok, de tudok fozni, megcsinalok barmit, ugy, hogy finom legyen, csak sajnos kreativitasom nincs hozza.

Nem nehez, en is tartottam tole, egy darabig nem is szerettem, mostanra mar azert kezdem megszeretni.

Kerdezo, biztos vagy benne, hogy szereted a baratod? Nekem kicsit ugy tunik, mintha erezned, hogy lassan vege a kapcsolatnak, ezert nem is mersz nagyon kozos dolgokba belevagni.

2016. márc. 22. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!