Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Döntsék el a vitát a kívülállók azaz Ti! Kinek van igaza?
A vita apróságnak tűnhet de csak annyit kérek válaszban hogy a fiúnak vagy a lánynak van igaza és egy indoklást hogy miért így látjátok. Teljesen objektíven írom le a történetet azt sem írom bele ki vagyok a történetben. A történet a következő van egy pár mennek autóval a fiú vezet egyik kezében fog egy kv-s poharat másik kezével elkezd magyarátni valamit és mutogat tehát egyik kezével sem fogja a kormányt haladnak egy kocsisorban lassan. A lány rákiabál hogy "fogjad már a kormányt". A fiú megsértődik hogy a lány beleszól a vezetésbe és nem bízik benne, és abban sem hogy jól felmérte a helyzetet
és jól vezet, soha nem volt balesete. A lány viszont úgy gondolja hogy jogosan szól bele mert ott ül ő is és megijedt hogy nem fogja a kormányt. Mindketten kitartanak a saját igazuk mellett. Szerintetek kinek van igaza ebben a vitában a fiúnak vagy a lánynak és miért?
Az fontos kérdés,hogy 10-el döcögnek,vagy azért gyorsabban?
És milyen a szituáció?
A lánynak van mindenképpen igaza,mert bármikor történhet olyan váratlan esemény, hogy félre kell rántani a kormányt.
azzal h rákiabál még meg is ijesztheti hirtelen a kormány után kap és kész a baj.
Ergo igaza van a lányka.
Mi a fa___szt kávézik vezetés közben és integet a másik kezével soha ismétlem soha nem engedem el a kormányt...
egy kisebb kátyú poron gumi felúszás és rengeteg egyéb dolog elkaphatja az autót...
mások életét ne veszélyeztesse ha magában megy azt csinál amit akar.. Nálam is megváltozik minden ha valaki beül mellém...
ha egyedül vagyok gond nélkül hasítok 160-180-al de amint felelős leszek valakiért onnantól kezdve rá vagyok tekintettel nem magamra...
nem engedem el a kormányt és a vezetésen kívül más dolog nem érdekel...
A hölgynek van igaza, már csak azért is, mert úgy tűnik, hogy a srác anno a Jozsón vette a jogosítványát.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!