Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Döntsék el a vitát a kívülállók azaz Ti! Kinek van igaza?
A vita apróságnak tűnhet de csak annyit kérek válaszban hogy a fiúnak vagy a lánynak van igaza és egy indoklást hogy miért így látjátok. Teljesen objektíven írom le a történetet azt sem írom bele ki vagyok a történetben. A történet a következő van egy pár mennek autóval a fiú vezet egyik kezében fog egy kv-s poharat másik kezével elkezd magyarátni valamit és mutogat tehát egyik kezével sem fogja a kormányt haladnak egy kocsisorban lassan. A lány rákiabál hogy "fogjad már a kormányt". A fiú megsértődik hogy a lány beleszól a vezetésbe és nem bízik benne, és abban sem hogy jól felmérte a helyzetet
és jól vezet, soha nem volt balesete. A lány viszont úgy gondolja hogy jogosan szól bele mert ott ül ő is és megijedt hogy nem fogja a kormányt. Mindketten kitartanak a saját igazuk mellett. Szerintetek kinek van igaza ebben a vitában a fiúnak vagy a lánynak és miért?
Egyértelműen a fiúnak van igaz. Mi a f@'t pofázik bele az a csaj. Mindenki vezetett már úgy szerintem, hogy egy pillanatra elengedte a kormányt, nem szabályos, de az övet se mindig csatoljuk be. Utálom az ilyen nőket, akik mindenbe belszólnak, parancsolgatnak.
Ha te vagy a srác, azt tanácsolom: lapátra vele!
Na, pont az ilyen "ki ha én nem" balf_szjóskák miatt van annyi baleset, játsszál a saját életeddel, de másokat hagyj élni. Majd ha tolószékbe kerülsz, hiányzik a fél agyad és csak szívószállal bírsz enni, na majd akkor utáld azokat az embereket akik rádszólnak, hogy ne szabálytalankodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!