Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Döntsék el a vitát a kívülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Döntsék el a vitát a kívülállók azaz Ti! Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

A vita apróságnak tűnhet de csak annyit kérek válaszban hogy a fiúnak vagy a lánynak van igaza és egy indoklást hogy miért így látjátok. Teljesen objektíven írom le a történetet azt sem írom bele ki vagyok a történetben. A történet a következő van egy pár mennek autóval a fiú vezet egyik kezében fog egy kv-s poharat másik kezével elkezd magyarátni valamit és mutogat tehát egyik kezével sem fogja a kormányt haladnak egy kocsisorban lassan. A lány rákiabál hogy "fogjad már a kormányt". A fiú megsértődik hogy a lány beleszól a vezetésbe és nem bízik benne, és abban sem hogy jól felmérte a helyzetet

és jól vezet, soha nem volt balesete. A lány viszont úgy gondolja hogy jogosan szól bele mert ott ül ő is és megijedt hogy nem fogja a kormányt. Mindketten kitartanak a saját igazuk mellett. Szerintetek kinek van igaza ebben a vitában a fiúnak vagy a lánynak és miért?

2015. okt. 19. 21:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jó rendben, eldőlt a vita. A válaszokat köszönöm.
2015. okt. 19. 22:13
 12/18 anonim ***** válasza:
6%

Egyértelműen a fiúnak van igaz. Mi a f@'t pofázik bele az a csaj. Mindenki vezetett már úgy szerintem, hogy egy pillanatra elengedte a kormányt, nem szabályos, de az övet se mindig csatoljuk be. Utálom az ilyen nőket, akik mindenbe belszólnak, parancsolgatnak.

Ha te vagy a srác, azt tanácsolom: lapátra vele!

2015. okt. 19. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
88%
Már bocsi utolsó, de a lánynak volt igaza. Nem csak hogy felelőtlen ilyet csinálni, de ha épp elhalad így egy trafinál, vagy csak egy zsaru épp lefüleli, akkor szopni fog mint a torkos borz. Szóval el kéne felejteni az ilyen hülyeségeket az utakon és megtanulni normálisan vezetni.
2015. okt. 19. 22:45
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

Na, pont az ilyen "ki ha én nem" balf_szjóskák miatt van annyi baleset, játsszál a saját életeddel, de másokat hagyj élni. Majd ha tolószékbe kerülsz, hiányzik a fél agyad és csak szívószállal bírsz enni, na majd akkor utáld azokat az embereket akik rádszólnak, hogy ne szabálytalankodj.

2015. okt. 19. 22:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Neked van igazad, tuti te vagy a csaj ;)
2015. okt. 19. 23:23
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Egyértelműen a lánynak van igaza. Ha a fiú jól tudna vezetni, tudna vezetni, akkor eszébe nem jutna elengedni egy percre sem azt a kormányt, mert lehet, hogy önhibáján kívül is olyan helyzetbe kerül, amikor el kellene rántani, mert mondjuk jön egy részeg oldalról 160-nal. Meg egyáltalán, senki ne veszélyeztesse azzal más épségét az utakon, hogy b..ik megfogni a kormányt, mert a kávé meg a rágó, vagy mittudoménmit keresett a táskájában, fontosabb. A fiú egyszerűen egy beképzelt kis p.cs, aki nem hajlandó felfogni, milyen veszélyes, amit csinált, és érzelmileg zsarolja a lányt, amiért be mert szólni neki.
2015. okt. 20. 00:43
 17/18 anonim ***** válasza:
A lánynak van igaza. Itt semmiben sem hibázott. Ez nem arról szól, hogy nem bízik a pasi vezetésében.....egyszerűen a kormány arra való, hogy fogva legyen..mert bár el lehet engedni, van hogy nem is történik baj...de sosem lehet tudni! És inkább fogja, mint ne... Ennyi.
2015. okt. 20. 08:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyiküknek sincs igaza! Én is félek autóban utazva és akármennyire szeretem a páromat, tudom, hogy bármikor lehetnek balesetek. Tehát ebben a helyzetben én is megkértem volna a páromat, hogy légyszi, fogd meg a kormányt, de emiatt kiabálni, főleg, mikor lassan mentek, semmi értelme nincs, tehát a lány mindenképpen vétkes. A hangnem miatt megértem, hogy a pasi megsértődött, de az indoka, hogy nem bízik benne értelmetlen, hiszem a félelmeket nem lehet ilyen alapon befolyásolni...
2015. okt. 20. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!