Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz jelnek vennétek, ha a párotok lusta lenne szexelni?
Én eddig alapvetően azt hittem, hogy ennyire van igénye. Nem azt mondom, hogy heti egy nekem annyira ideális, jobban örültem volna neki, ha naponta-kétnaponta kívánja, de azért bele tudtam volna törődni.
De azt, hogy lusta szexelni, azt nem tudom, hogyan kezeljem. Két éve vagyunk együtt, a kezdetektől együtt is élünk. Sokáig én kezdeményeztem folyton, de miután sokszor visszautasított ilyen-olyan okokból (fáradt, nincs hangulata, satöbbi), erről szépen lassan leszoktam. Ezek miatt is gondoltam egyébként, hogy neki ennyi az igénye.
De ma mondta, hogy igazából nem a vágy hiányzik, mert vonzónak tart, kíván, satöbbi, hanem gyakran van olyan, hogy kedve van, meg be van indulva, csak éppen olyan kényelmesen ül a számítógép előtt és játszik, hogy inkább marad a helyén, és nem jelzi ezt nekem semmilyen formában.
Most úgy őszintén... Ezt hogy lehet kezelni? Vagy változtatni rajta? Erőltetni továbbra sem akarom, korábban már kezdte kevésnek érezni magát, ez megint a negatív irányba fordulna. Ti ezt rossz jelnek vennétek? Mert egyébként meg törődik, foglalkozik velem, érezteti, hogy szeret. Csak ez a furcsa dolog, hogy direkt lusta szexelni.
Vélemények?
Nem szeretnék negatív lenni, de annyi ilyet láttam már...
"és elhagyn sem fogom. nyilván. azért ennél több kellene ahhoz :)"
Ja, hát a havi egy alakalomnál majd még átgondolod ezt.
Parban vagytok es nem lakotarsra szerzodtetek.
Nem akarok senkit sem hergelni, de mindkettotoknek vannak igenyei es egy jo kapcsolatban ezekre is oda kell figyelni.
Most nem azert kerdezo, de megis mit varsz?
Voltatok turan, vagy valami kirandulast terveztetetek?
Párszor próbálkoztál és vissza utasított,szuper. Hagyod magad megalázni? Gratulálok. Nem ismerek olyan pasit aki ne akarna napi szinten legalább egyszer szexelni. Valami gond van vele. Szexelni akar de lusta felkelni a géptől? Ez meg milyen már?
Ha szereted,akkor neked kell bedobni magad,már ha szexet akarsz.
Szexi ruci,tűsarkú,stb,ezt szeretik a pasik. Ha nem indul be rád,akkor miniszoknya,szexi felső,tűsarkú és irány bulizni,vagy csak egy barátnőhöz,tedd akkor féltékennyé. Ha semmi nem válik be akkor nem is kell vele maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!