Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a párodhoz költöztél, hogyan ment az "elvárásaihoz" igazodás?
Mármint hogy mindenkinek megvan, hogy mit hogyan szeret/szokott csinálni. Ezek lehetnek olyan dolgok, amik a lakás adottságaiból adódnak pl (estére behúzzuk-e a függönyt? fő utca, és belátnak; vagy éppen tök mindegy, mert messze van a többi lakás)
Vagy a kisállatgondozás: állatka így szereti, csak így eszi meg, ezért ne úgy csináld.
Igazából millió kis hülyeség van, amivel igazodni kell a másikhoz.
Az elvárások jogosak, minden meg van indokolva, hogy miért csinálja úgy, miért praktikus úgy, de mivel nálunk máshogy működnek a dolgok, ezért kis "stresszt" okoz, hogy ezeket úgy csináljam, ahogy ő szereti.
Bennetek nincs ilyen???
Nekem eléggé átalakult az életem, amikor a Kedves ideköltözött... dohányzás, függöny, a lefekvés időpontja.
De nem jár semmiféle feszültséggel, ő valahogy fontosabb, mint az én korábbi megszokásaim.
Nálunk a férjem költözött hozzám. Igazából semmi gondunk nem volt ilyen téren.
-A kutyákat mivel az enyémek én gondozom. Ő csak szeretgeti őket.. legalábbis a két nagyobbat. A közepest nem, mert ő fél a férjemtől, ezért inkább elkerülik egymást. Soha nem bántotta, csak egyszerűen a férfiaktól mindig félt.
Mikor idejött, már kb ismertük egymás dolgait, mert a járás időszaka alatt is nagyon sokat voltunk együtt.
-Én úgy nyomom a fogkrémet ahogy jön:)nem figyelek ilyesmire.
-Ő meg máshogy nyomja. Nem vesztünk össze rajta soha. -Nálam az a dili van például ami neki szokatlan volt, hogy én nem eszem a konyhában asztalnál soha, hanem a laptop előtt, és közben nézek valamit. (sorozatokat):) Ő ezt nagyon hamar eltanulta, és szerinte is kényelmes:) Ez sem okozott gondot.
-A szennyes ruhát a gépbe dobja, nem hagyja szanaszét, a szennyes edényt is kiviszi/elmossa. Felváltva mosogatunk. -A wct soha nem hagyja felhajtva. Ilyenkor előny, ha egy pasi nők között nő fel (anya, 2 lánytestvér).
-A szemetet elég sokszor elfelejti kivinni, de ebből nem csinálunk problémát. Kiviszem én... Hülyeség apróságok miatt összeveszni.
-A redőnyöket sötétedéskor leengedjük, ez neki is egyértelmű volt mindig.
- Amiért szólni szokott, és én felejtem el: ha valami kaját tányéron tartok a hűtőben, pl fasirtot, akkor az szokott lenni, hogy a fasirtot kiveszem, a tányér meg üresen marad a hűtőben:) De inkább csak poénból piszkál vele. Ilyenkor ő kiveszi a hűtőből.
Nagyjából ennyi.
Anno azt is mondtam neki, mikor jött, ha van valami amit szeretne máshogy csinálni, akkor csak mondja, és beszéljük meg. Nagyon hamar belejött a dologba. Ha pedig elfelejtünk valamit, akkor megcsinálja a másik. Természetesen ez kölcsönös.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!