Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez normális? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? (lent)

Figyelt kérdés
Tegnap elmentünk otthonról (tudni kell, hogy nem sokszor van időnk szexelni általában azért, mert a párom fáradt) este 6 körül, és már útközben közölte, hogy ma se lesz szex (este 6-kor, úgy hogy közben kipihent volt!) Amikor hazaértünk 9 körül, próbáltam közeledni, elmentem fürdeni, ő viszont 3 órát a gépen csetelt. Amikor végre elment ő is fürdeni lett fél 12, ami remek kibúvó mert reggel dolgoznia kellett menni és korán kelt. Igazából már akkor megbántva éreztem magam, mert szerintem egy férfi aki szeretne szexelni az nem ilyen... Persze közbe panaszkodik hogy így nincs szex meg úgy nincs, de közben meg a szikráját se látni általában hogy szeretné. Elég fura beosztásban dolgozik, arra fogja, hogy mindig álmos... Aztán ma, amikor ledolgozta a 12 óráját, persze volt ereje elmenni az egyik haverjához inni. Ez volt este 7 előtt még... Azóta sehol. Normális, hogy kipihenve nem volt EREJE velem szexelni, viszont 12 óra munka után simán elmegy minimum 6 órát iszogatni? Bezzeg ha itthon van akkor "nagyon fáradt" és már 8-9 körül alszik. Azt persze soha nem utasítja vissza hogy lesz.pjam ha épp nincs kedvem szexelni vagy kiverjem neki, de az már úgy néz ki derogál számára hogy esetleg én is szeretnék valamit... Nagyon elkeserít a helyzet...
2016. febr. 28. 00:34
1 2
 1/12 Mumusan ***** válasza:

Ismerős. Megszoksz vagy megszöksz. Vagy megcsalod és otthagy, vagy otthagyod és Ennyi. Ha viszont szereted, akkor egy leülős fejmosás kell, aztán jöhetnek a kísérletezgetős szedek, hogy sose legyen uncsi ;)

29 N

2016. febr. 28. 00:42
 2/12 Mumusan ***** válasza:
*kísérletezgetős szexek..
2016. febr. 28. 00:43
 3/12 anonim ***** válasza:

Ilyenkor jön a képbe egy harmadik fél..

magyarán hagyd el mert már nem igazán szeret

de probald megbeszelni vele

2016. febr. 28. 00:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Rádunt, megcsal. Elég egyértwlmű
2016. febr. 28. 00:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Hú, ismerős... Nálunk szép lassan feszültséghez és elhidegüléshez vezetett a hasonló helyzet, szakítottunk is végül. :/ Sajnos előfordul, remélem ti megoldjátok valahogy..
2016. febr. 28. 01:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de jót nem tudok mondani... dettó ez volt nálunk is. Sz@pás az kellett volna, mindig, de hogy esetleg nekem is jó legyen.... Vagy nekem esett, mint állat azt hitte, erre vágyom... Menekültem minden szex elől... És addig menekültem, míg kikötöttem a szeretőm karjaiban... Őt imádom, minden pillanatban, gondolatban vele vagyok, engem férfi még így nem szeretett..Kettős életet élek, de senkinek nem okozok fájdalmat, .... Gondolkozz!!!
2016. febr. 28. 01:15
 7/12 anonim válasza:
Tuti megcsal!Tudod mit te is legyél ojan mint ő te is menjél el ide oda és le se szard!!!Mindig csipjed ki magad ha elmész és ő vágni fogja,hogy mi van!!!
2016. febr. 28. 01:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerinted normális, hogy könyörögnöd kell? És még ekkor is megaláz? Szeret, tisztel téged az, aki ilyeneket megtesz veled? Legalább mondaná el, hogy mi baja van, hogy megunt, kevesebbszer akarja, vagy valami, nem szar kifogásokat gyártani... de az se normális, hogy ezek után te vele maradsz.
2016. febr. 28. 02:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, mi a fene tart mellette? Házasok vagytok? Akkor is el lehet válni. Megoldás mindenre van!
2016. febr. 28. 06:44
 10/12 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Ne alàzd meg magad!!! Talàlni fogsz olyat, aki csak téged kìvàn, és az lesz neki fontos, hogy neked is nagyon jô legyen!
2016. febr. 28. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!