Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Főzzön a nő. És ha nem akar?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főzzön a nő. És ha nem akar? Működhet a házasság?

Figyelt kérdés
2016. febr. 26. 16:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9-es. Igazad van,mi itt a kérdés? én nem tudok főzni, de ellátom magam, az asszony megazzal jött emig el nem vettem, hogy kicsi a koynha, ebben a lakásban nem lehet, majd ha egyedül lakunk, anyja jól főz, ő meg csak azt amit szeret krumplis tészta grizes tészta... ja és az hogy nem nyúl hozzá a nyers húshoz, az nem volt vicc.Én csak hétvégén örülnék, szerintem, egy nőben ez alapból benne kéne legyen.A gyerekünket mivel fogja etetni,hazajöjjek a melóbol főzeléket csinálni ???
2016. febr. 29. 13:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Bocsi a rengeteg hibáért.
2016. febr. 29. 13:17
 13/15 anonim ***** válasza:

9 es vagyok.

Nos igen,a nőkben alapból bennük van a főzés,ha meg vannak rá tanítva.

Hogy kicsi a konyha? Az nem kifogás.

A nyers húst én is utálom fogdosni de másképpen nem lehet megfőzni.

Nekem nagy volt a konyhám,most válófélben vagyok,panelban lakom és kicsi a konyha,de főzök. Nem eszem meg a marhát de megfőzöm a marhapörit,és mindenki imádja. Sok kaját már kóstolás nélkül csinálok meg és mind finom,de hát 9 éves korom óta főzök most pedig 36 vagyok :-) szerintem beszéld meg vele ha nem változtat válás lesz. Így ne vállalj gyereket mert tényleg az lesz hogy vagy hazatiplizel főzeléket gyártani vagy bébiétellel fogja tömni.

Nem azt mondom hogy kimondottan váló ok,de végül is becsapott. Nem? Kamuzott hogy ezért meg azért nem főz. Lehet nem szeret de az is lehet hogy nem tud.

2016. febr. 29. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Valahol megértem a feleséged, a nyers húst én se fogom meg. Ergo ha főzök, az darált húsból készül, mert azt csak beleborítom a serpenyőbe és nem kell megfogni. Ciki vagy sem, a párom elfogadta, nálunk ő csinálja a sült húsokat és kész. Én főzök főzeléket, ragukat, leveseket, stb.

Igazából nektek kell lefocizni, hogy mi a megoldás. Az is lehet, hogy ő dolgozik és te maradsz otthon a gyerekkel. De az is lehet, hogy addigra meggondolja magát. Azt is el tudom képzelni, hogy főzne, ha tudna, de egyszerűen nem tud, és ötlete sincs, hogy mit csinálhatna.

2016. febr. 29. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Attól függ...

Ha pl a nő otthon van, nem dolgozik, a férfi meg eljár dolgozni, akkor alap, hogy a nő főz, és a többi házimunkát is egyedül ő csinálja. Ha nem tud, tanulja meg. Ez a minimum, ha már otthon mereszti a hátsóját.

Ha mindketten dolgoznak, az főzzön aki előbb ér haza. Cserébe akinek nem kell főznie, csináljon plusz házimunkát a saját részével együtt. Az a lényeg, hogy kb azonos legyen a házimunka felosztása. Hogy ki mit csinál, azt remekül meg lehet beszélni, értelmes felnőtt emberek megteszik.:)

Ha egyforma a munkaidejük akkor főzzenek felváltva megegyezés szerint mondjuk havi, heti vagy napi váltásban, kinek melyik a jobb.

Ha egyik sem tud, akar főzni, de sok pénzük van és mindenáron el akarják költeni, rendeljenek kaját.

Őszintén szólva szerintem ha egy ilyen egyszerű dologban nem tudnak megegyezésre jutni, akkor nem volt sok értelme a házasságnak. Semmi keresnivalójuk egymás mellett.

2016. márc. 2. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!