Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajándékoztatok egymásnak Valentín napra?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 23:11
2/11 anonim válasza:
szexi alsókat, ő meg meghívott ebédre.
3/11 anonim válasza:
Sárváron voltunk a fürdőbe. :D
4/11 A kérdező kommentje:
# 2/3 milyeneket?
2016. febr. 14. 23:28
5/11 anonim válasza:
semmit, és sehova se mentünk el. Minek?
nÁLUNK EZ a nap is ugyanolyan ,mint a többi.
Mi nem amerikaiak vagyunk.
7/11 anonim válasza:
Én virágot vettem, barátnőm meg kötött a nunija köré egy masnit, amiből kicsomagolhattam az ajándékom.
8/11 anonim válasza:
5#
Tudod ez a nap arról szól, hogy van rengeteg rendezvény, buli, stb, ami a pároknak szól... Rettenetesen jó alkalom, barátságok, kapcsolatok szerzésére... Egy vállalkozónak pl kész aranybánya lehet... Ezzel az én nem vagyok amerikai mentalítással, csak magatokkal csesztek ki... Mellesleg szerethetitek egymást ugyan olyan monoton minden nap... Vagy csempészhettek be néha egy kis romantikát... Na erre egy igazán különleges alkalom egy valentin nap...
10/11 anonim válasza:
8. Nem tudom a ti kapcsolatotok mennyite unalmas valentinnap nélkül, a miénk nem az. Törődünk egymással, szeretjük egymást, és nincs szükségünk kötelező ünnepekre ehhez. Pont az olyan kapcsolatok a legszarabbak, mint a tiéd, ahol csak "parancsszóra" csempésztek a mindennapokba romantikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!