Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és miként? Összeköltözés a párotokkal
Többféle albérletet kínálnak, berendezettet, berendezetlent, meg sajnos olyan is van, amiről azt írják hogy berendezett, de a berendezés egy dohányzóasztalból, egy fotelből meg egy kis szekrényből áll. Ezzel nem lehet mit csinálni, ha megtetszik egy lakás kép alapján, akkor el kell menni megnézni.Azt külön említeni kell hogy csak fél évig laknátok ott, de előre szólok, hogy ez sok bérbeadónak hátrány.
A pénzügyet nagyon sokan nagyon különbözően csinálják, ez is egy módszer, amit leírtál, bár nekem kissé körülményesnek tűnik, de ha a párodnak tetszik, próbáljátok ki.
Az utolsó kérdés azért fura nekem kicsit, mert nagyon objektív. Általában aki épp összeköltözik valakivel, az nagyon reméli, szinte biztos benne, hogy lesz közös jövő. De ez nem baj, csak érdekes. :D Egyébként azt szokták mondani, hogy elég hamar kiderül, ha nem működőképes az együttélés. A fél év szerintem megfelelő, viszont utána beszéljetek át mindent hogy hogyan legyen majd a közös házban, ez így megfelelő volt-e nektek, stb.
Azt ne reklamozzatok a berbeadonak hogy idokorlattal szeretnetek kivenni, mert akkor biztos nem titeket valaszt. Butorozott lakast lehet talalni, de Pesten pl. nem az a gyakori, meg Magyarorszagon ennek a butorozott alberletnek nincs akkora kulturaja szoval ha butorozott akkor valoszinuleg a sajat leselejtezett butorait hagyja ott a tulaj, amik hat nem tul gusztusosak az esetek tobbsegeben.
A lakasvasarlasnak szerintem kozosnek kellene lennie, mert persze berendezheted te, de attol meg nem lesz a tied es barmi megtortenhet meg az is hogy egyszercsak kint talalod az ajto elott egy zsakban az osszes cuccod es mehetsz amerre latsz. Az hogy baratod vesz egy lakast a sajat nevere az nem kozos eletepites, az egy fuggo szituacio. Arrol nem is beszelve hogy barmi nagyobb erteket veszel oda (kanape, fotel akarmi), az utana csak veszekedes ha esetleg elvaltok, mert pl. "Az o lakasabol nem viszel el semmit!". Tehat ha igy lesz akkor egy fillert se adj lakberendezesre. A kozos lakasba igen, baratodeba ne.
Vannak bútorozott albérletek, de az igényes ember messziről kerülni az ilyesmit, ugyanis általában 20-30 éves, mocskos, leharcolt bútorok vannak benne.
Ami elfogadható, az a bútorozatlan vagy a félig bútorozott. Konyha, fürdő teljes általában.
Ha egyébként is vásárolni akartok később, akkor vehettek eleve olyan bútorokat, amik nektek tetszenek, és nem kell más 100 éves bútoraival élnetek.
A külön kasszát jónak tartom úgy, ahogy írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!