Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akartok ideális kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akartok ideális kapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
Ahol minden tökéletes, a párotok pont olyan külsőre-belsőre, mint az elképzelt ideálotok, nincs veszekedés, nem azért mert elnyomjátok magatokban, hanem mert nincs min, minden reggel frissen facsart narancslét (vagy amit szerettek) kaptok az ágyba, stb. és minden tényleg tökéletes.
2016. febr. 4. 15:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem akarok olyan kapcsolatban élni,ahol nincsenek néha viták. Csak azzal nem vitázik a ember, aki egyáltalán nem érdekli, aki semleges. Akiket szeretünk, legyen az család, gyerekek, élettárs, azokkal van nézeteltérésünk és az élet rendje, hogy ez BÁNT, fáj. Mert SZÁMÍT a véleményük, és amikor nem értünk egyet, akkor érezzük igazán, mennyire FONTOS nekünk, hogy igyekezzünk, hogy a legjobbat adjuk, hogy helyrehozzuk a helyzetet.

Azt meg tegyük hozzá, hogy teljesen alapvető dolognak tartom az ágybanarancslét+reggelit a férjem részéről és a részemről is, ahol ilyen apróságokra"vágyni kell" ott a fejben van a gond...

2016. febr. 5. 20:24
 22/22 anonim ***** válasza:
gyakorlatilag ilyen kapcsolatban élek. Ugyanolyanok vagyunk, ugyanazokat szeretjük. Konfliktus nincs, ha valamiben nem értünk egyet, azt meg tudjuk beszélni, érvelés van, nem vita. Az ágybareggeli nekem nagyon túlzás, de meg szoktuk lepni egymást. Pont annyiszor, ahányszor kell. Azelőtt nem hittem benne, hogy ilyen létezik, ugyanazt mondtam, amit itt sokan, hogy ilyen csak az amerikai szappanoperákban van, de nem igaz. Tényleg létezik a nagyő, aki pontosan úgy szeret, amilyen vagy és akiben nem találsz hibát. Legalábbis én megtaláltam.
2016. febr. 8. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!