Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran lenne ideális találkozni egy friss kapcsolatban?
Egy hónapja vagyunk együtt és a barátom mindennap azt akarná, hogy találkozzunk, és meg sértődik, hogy én nem akarom ugyan ezt. De nekem ez a mostani két naponta találkozás is sok egy kicsit. Suli után estig együtt vagyunk ilyenkor, és sokszor a késői busszal megyek haza. Amúgy 30 km-re lakunk egymástól. Egyrészt nem marad semmire időm, mert ha az nap nem is találkozunk, akkor is hulla fáradt vagyok és többnyire elalszok még állva is. Tanulni se tudok rendesen, a kutyáimmal is alig foglalkozok, stb. stb. Másrészt úgy gondolom, egészségesebb, ha nem olyan nagyon gyakran találkozunk.
Szerintetek?
Egyéne válogatja, hogy kinek mennyi együtt töltött időre van szüksége. Én a fejbelövés opciót választanám ha mindennap találkoznom kéne a barátnőmmel. Van saját életem, saját hobbijaim, edzek is, angolt tanítok, szeretek olvasni és még sorolhatnám.
Beszéld meg ezt a pasiddal. Nem akarok rosszindulatú lenni, de ha nagyon rád akaszkodik az azt is jelentheti, hogy nélküled ő kb. egy 0.
Emberfüggő, ki mennyire ragaszkodik. Expasimmal majdnem 1 évig jártam, ott kb 2 hetente 1x találkoztunk, és néha 1-1 hétvége. (messze laktunk egymástól). Nekem elég volt, nem ragaszkodtam hozzá annyira, neki nem. Ő többet akart volna, sokat féltékenykedett, ha olvasni szerettem volna akkor hisztizett, hogy nem foglalkozok vele, az agyamra ment. Nem is tartott túl sokáig a kapcsolat. A végére nagyon elmérgesedett, és elhagytam.
Most már férjnél vagyok. Vele az első két hétben volt 3 randink, utána pedig 5 napot töltöttünk együtt hetente és kettőt külön otthon, mert mindketten ezt igényeltük. De amikor együtt voltunk akkor sem lógtunk egész nap egymáson. Ő számítógépen játszott, én pedig 2-3 órára befeküdtem a kádba tanulni. Vagy ha olvasni volt kedvem, átmentem a másik szobába, ő meg tévét nézett, vagy aludt.
Így mindenkinek volt ideje mindenre amit akart, vagy kellett csinálnia, mégis ott voltunk egymásnak:) és összebújtunk:)
Ha te kevesebbet akarsz találkozni akkor mond meg. Ha nem érti meg/ megsértődik mint egy gyerek, akkor egyszerűen nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!