Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek engednem kéne, hogy a párom unokahúgát magunkhoz vegyük?
A szülei meghaltak, ott maradt az 5 éves kislány. Nagyszülők nincsenek, otthonba kerülne, ha mi nem vennénk magunkhoz. A párom egyből belement, nem is akart vitát nyitni erről, de hogy őszinte legyek ,ez nekem annyira nem tetszene. Sőt én nagyon nem akarom, hogy a nyakamra jöjjön még egy gyerek is, fiatal vagyok, és ez az anya szerep nem is nekem való. Ő viszont mindenképp szeretné, ha magunkhoz vennénk.
Mit gondoltok, ti belemennétek?
Mitől volnál te kompetens ilyen családi dolgokban?
Én már most kirúgtalak volna... bár hát nyilván össze se kerülnénk.
Kerdezo nyugi jo potanya leszel megszereted a kislanyt ne felj
Nekunk is van ket ajandekgyerekunk ugyanigy kaptuk oket
Par ev alatt nem is tudom az 5 kozul melyiket szultem es melyik ajandek
Jottek mas lehetoseg nem volt belejottunk
Egy mar felnott es 15 evet elt velunk szuleinek tekint de soha nem hivott anyanak
Anya a mennyorszagban van neki
Örökbe fogadjuk. Már kiengedték a kórházból, ma délelőtt jöttünk haza. Járunk gyermekpszichológushoz is, de mindenkitől sok segítséget kaptunk. Hát hogy őszinte legyek elég furcsa most ez a helyzet, de majd hozzá szokok, a jövő héten nem is megyek dolgozni, azt terveztem, hogy megcsinálom a szobáját, mert most még elég üres. Átfestem a falat, hogy ne ilyen rideg fehér legyen, áthozzuk a cuccait, ágy, íróasztal, szekrény, stb..., meg csinálok majd neki ilyen ablakdíszeket az ablakra. :)
Szegénykém még sokszor pityerek, és keresi a szüleit, tegnap is úgy aludt el, hogy a párom mellette volt. De napközben igyekszünk minél jobban elterelni a gondolatait, és aszerint cselekedni, amit a pszichológus tanácsolt, hogy könnyebben feldolgozza, elfogadja ezt az új helyzetet.
Klassz! XD
ha akarod megírom a tapasztalatomat az örökbefogadásról, bár nálunk kisebbek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!