Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az önmagunkról alkotott kép, magunkhoz való viszony mennyire befolyásol minket mások megítélése szempontjából?
Kicsit nehezen fogom most fel, hogy mit kérdeztél; de ha arra utalsz, hogy az önmagunkról alkotott vélemény milyen szinten befolyásolja a mások, rólunk alkotott véleményét, akkor a válaszom az, hogy nagyon.
Ezért van az, hogy a sok fiatal, akik itt siránkoznak, nem képesek párt találni. Magukat is utálják, akkor hogy várhatják el azt a másiktól, hogy szeressék őket?
Kétszer át kellett olvassam a kérdést és a kommentedet, de szerintem értem.
És egyetértek az ötössel. Szerintem belül, legmélyebben mindenki így alkot véleményt. Legalábbis párkapcsolati téren biztos. Elképzelem, hogy én lennék ő, és ha ez az elképzelt "én" számomra logikusan, pozitívan cselekszik, akkor illik hozzám az illető.
Ez persze nehéz kérdés, erre sokkal több idő kéne, de így gyors átgondolás alapján erre jutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!