Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt, hogy mondjam meg a tanárnőmnek?
Figyelt kérdés
Na szóval, 16 vagyo és egy kicsit kanos. Van egy tanárnőm aki eszméletlen jó nő, 38 éves. Nagyon jóban vagyunk egymással, mert nem suliba tanít, hanem különórákon. Szerintem mindig is tudta, hogy oda vagyok érte, de észrevettem vmit.: Azokon a napokon amikor nem talizunk, akkor máshogy öltözködik, amikor pedig igen, akkor kicsit kihívóbban. A lényeg az, hogy most fog utoljára tanítani, és elszeretném neki mondani, hogy rászoktam verni a brét, és hogy küldhetne nekem képeket magáról, vagy adhatna használt bugyit, úgyis ismer engem stb... Persze nem így kérném meg :D Nincs férje, se gyereke , se senkie, az lenne a legjobb ha szexuális viszony alakulna ki közöttünk. De hogy? A válaszokat köszi.2014. jún. 27. 18:15
1/7 anonim válasza:
Egy logikai bökkenő? Honnan tudod hogy néz ki hogyha nem találkoztok?
2/7 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=sgqWl-S9Fm4 szerintem küldd el neki ezt:)))
3/7 anonim válasza:
szerintem meg fogd meg a derekát amikor előtted van öleld át és mond meg neki, hogy szereted őt.
Nah ha erre nem vágja ketté a brédet akkor be is rakhatod neki!
5/7 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi lennék,de csak trollok fognak válaszolni nem normálisak.
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek az mit jelenthet, hogy megendgedte hogy megnézzem a bugyiat. Jó nem így, hanem csak egy dobozban volt neki pár és mondta hogy nyissam ki és adjam neki oda( mert beletett egy másikat is). Ez az ő kocsiában történt. Nagyon meglepődtem, azért mert annak a doboznak "szaga" is volt.... Ezt nem értem miért csinálta? Célozni akart nekem???
2014. jún. 27. 19:05
7/7 anonim válasza:
Mi történt azóta? Ez elég durva, biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!