Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg ilyen a legtöbb pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen a legtöbb pasi?

Figyelt kérdés
Még csak ki sem takarít, nem megy a boltba, elvárja hogy a nő csináljon meg mindent?
2016. febr. 1. 16:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%

Nagyon nem mindegy milyen körülmények közepette lakik a kérdéses pár!!!!

Mi kertes házban lakunk és a házban az összes belső háztartási munkát a párom csinálja, mos, főz,takarít, a mosogatásban és a vasalásban szoktam néha besegíteni.

Ellenben én tartom rendben a kertet, viszem ki a szemetet, etetem a kutyát, nyírom a füvet, festem a kerítést, javítom a kocsit,és még sorolhatnám.

Mondjuk egy panellakásban nincs túl sok ház körüli munka, ott illene jobban beszállni a háztartási munkákba......

37F

2016. febr. 2. 02:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Amit az utolsó írt, baromi jó megosztás.

Nálunk gyerekkorom óta én viszem le a szemetet, nem nagy munka. Így lettem nevelve, szerintem beletartozik a szülőktől vett érték. Poénból mérem az időt, mennyi levinni a szemetet oda-vissza. Vagy ha takarítok, beteszek valami zenét. Meglehet csinálni buliba, gyorsan is.

2016. febr. 2. 10:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Én a fordítottja vagyok, sütök, főzök, mosok, vasalok, mint egy felnőtt ember.

Éltem már egyedül is, mi lett volna velem???? XD.

Rosszat fogtál ki, nem hiszem, hogy meg tudod nevelni, ha gyerekkorában nem tették.

2016. febr. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!