Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hagy fel a legtöbb pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagy fel a legtöbb pasi a romantikával?

Figyelt kérdés
Egy bizonyos idő után, már nincsenek úgy oda, nem érdeklődnek irántunk, nem keresnek olyan gyakran. Úgy érzem ha a pasin múlna, simán kialudna a láng. Legtöbbször ők gyújtják meg, de aztán a nőnek kell lángon tartani az egészet. Néha jól esne ha ez oda-vissza menne.

2015. dec. 18. 20:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért, mert ha nem így tenné, ellepnék az oldalt az olyan kérdések, hogy miért olyan túlságosan romantikus a pasim, amikor nekem nincs is rá igényem?! ;) Mellesleg a nőnek sem szárad le a keze, ha megtanulja magától is keresni a férfit.
2015. dec. 18. 20:43
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
azt nem tudom! én alaphangon romantikus vagyok de sok nőtől megkaptam hogy az uncsi meg nyálas meg ó divatú .... és nem plázacicák mondták ezt mi előtt ezt írnátok
2015. dec. 18. 20:43
 3/19 A kérdező kommentje:
de pl én esetemben ha én keresem, nincs úgy oda, mint amikor engem keres ő. szóval értitek... :D
2015. dec. 18. 20:46
 4/19 anonim ***** válasza:
Mert van, hogy erősebb a vadászösztön, ha ő "szerzi meg", amit szeretne, de ettől még illik keresni a nőnek is a férfit.
2015. dec. 18. 20:48
 5/19 anonim ***** válasza:
nem értem.... ! nektek semmi nem jó ha romantikus lenne non stop akkor meg azt írnád ki jaj a barátom megfolyt a szeretetével mit csináljak?...
2015. dec. 18. 20:48
 6/19 A kérdező kommentje:
nem írnám. és nem azt mondom hogy legyen romantikus. mondjuk az lenne a legjobb ha így megtalálná az optimális pontot a kettő között. és akkor minden tökéletes lenne.
2015. dec. 18. 20:59
 7/19 anonim ***** válasza:
pici szívem :) akkor mond el neki hogy szeretném ha romantikusabb lennél +int :)
2015. dec. 18. 21:01
 8/19 A kérdező kommentje:
pl még az is hogy bármi van történt mindig csak én gondolok a párkapcsolatunkra. hogy mit hogy kellene. esetleg mit javíthatnánk, hogy tehetnénk jobbá. hogy ne laposodjon el. az ő részéről semmi. ha együtt vagyunk ott van és ennyi. régen más volt és már csak az emlékekből táplálkozok. úgymond bármi van csak az jut eszembe régen ő hogy gondolta, meg mit mondott. a mostani énje az egy semmi.
2015. dec. 18. 21:02
 9/19 A kérdező kommentje:
OK :D majd elmondom. tudom, hogy férfiaknál ez ilyen egyszerű meg nem akarják kitalálni gondolatainkat stb. nem is akarom ezt. próbálok mindent megbeszélni. csak tartottam attól hogy hogy mondjam el neki, hogy legyen romantikusabb. Az lesz, vagy esetleg mást gondol.
2015. dec. 18. 21:03
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a mai divat az az, hogy: kétujjvastagszemöldök, hosszúfeketevagybarnavasalthaj, kétmétereskörmök, puffadtszxpószáj, kilósmink, kxrvásöltözködés. (Lányok)

Nem várnak már ezek a lányok a romantikára, csak egy ecsethajú, csőgatyás, hipszter, emósra :D :)

2015. dec. 18. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!