Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért hagy fel a legtöbb pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagy fel a legtöbb pasi a romantikával?

Figyelt kérdés
Egy bizonyos idő után, már nincsenek úgy oda, nem érdeklődnek irántunk, nem keresnek olyan gyakran. Úgy érzem ha a pasin múlna, simán kialudna a láng. Legtöbbször ők gyújtják meg, de aztán a nőnek kell lángon tartani az egészet. Néha jól esne ha ez oda-vissza menne.

2015. dec. 18. 20:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja tehát már megint egy hülye gyerekről van szó,aki nem figyel oda rád,és a kapcsolatotokra,és ezt mindenkire ki akarod vetíteni,na nem...

Egyszerű a dolog,a nők ilyenekkel jönnek össze,akiket nem érdekel a romantika,a törődés stb... akkor meg nem kell mást várni.

Ott várna nagyon sok olyan férfi,aki törődne veled,normális lenne stb.,de tudom ők nem elég jóképű,bunkók...

24/F

2015. dec. 18. 21:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Pontosítalak #7: ők nem elég népszerűek! Híresek. :D

Ők az Elnyomottak.

2015. dec. 18. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Amíg a bunkó a zsánered, addig a barlangban maradsz.... :)
2015. dec. 18. 21:50
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem zsánerem a bunkó. csak régen nem ilyen volt. azóta meg már próbálnék kilépni de én ilyen kötődő vagyok. a másik, hogy én meg pont azt tapasztalaom, hogy minden pasi csak a k*rvákra megy, aztán meg sír a szájuk, hogy mekkora k*rvák ezek a nők, nincsenek érzéseik. mikor nekik is csak ők kellenek. na mindegy. Én figyelek a külsőmre és ő is, de ha nem tenném akk előbb-utóbb szólna. Szereti, ha ki vagyok sminkelve meg adok magamra ezért próbálkozom. Mikor megismerkedtünk mindem nap elmondta(mert ugye akkor még minden nap találkoztunk...)hogy milyen szép vagyok. hát ezek a bókok már kezdenek elhalványulni... olvastam hogy a pasik ugye ellustulnak e téren és ezt nem kell felvenni. nem is szoktam amúgy. egyébként nagyon odavan a szép lányokért mint minden fiatal srác, DE nem nyomult soha egy másik lányra se még. és ez tényleg mellette szól.
2015. dec. 18. 22:21
 15/19 A kérdező kommentje:
Ja még azt hozzátenném. hogy pont nem a külseje fogott meg, mert nem igazán volt az esetem, hanem a kedvessége...
2015. dec. 18. 22:24
 16/19 anonim ***** válasza:
A romantika nem egyenlő a lánggal. Attól, hogy elmarad a romantika, nem jelenti azt, hogy kialudt a láng. Egyszerűen a kapcsolat már túllépett ezen a szakaszon, stabilizálódik, nincs szükség minden este gyertyafényre és romantikus sóhajtozásra.
2015. dec. 19. 08:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Most lehet rossz hasonlat lesz, de ha új cipőm lesz, egy idő után nem fog újnak hatni. Hanem megszokottá. Ez emberi gyarlóság.
2015. dec. 19. 11:45
 18/19 anonim ***** válasza:

A kerdésedre valaszolva:

Azért, mert a férfi és a nõ biològiai mûködése, bizonyos dolgok mûködését befolyàsolja.Màsképp mûködik egy férfi energetikai felépìtése, mint egy nõ energetikai felépìtése.Egy férfi ember is ugyanúgy tàplàlkozik, mint a nõ.Ugyanúgy szüksége van energiaforràsok bevitelére, mint egy nõnek.Ugyanúgy képes ezt az energiàt hasznàlni gondolkodàsra, làtàsra, beszédre, mind tudatosan, mind tudattalanul.Maga a tàplàlék megemésztése is energia felhasznàlàsàba kerül.

A romantikàhoz, kell egyfajta plussz energia, ami kreativitàst, erõt, szeretetre valò képességet ad.

A különbség itt kezd làtszòdni egy férfi és egy nõ között.Egy férfi, biològiai felépìtésébõl adòdòan, képes a nemzésre.Egy szexuàlis együttlét utàn, ami ejakulaciòval jàrt, a férfi nem kevés életenergiàt veszìt.Ami egy új élet kezdetét jelentheti, sok energia felhasznàlàsàba kerül.

Egy gyakori szexuàlis életet élõ férfi, kevesebb energiaszinten mozog, mint egy ritkàbban szexuàlis életet élõ férfi.Maga az ondò újratermelõdése, sok energiàba kerül.

Több kapcsolat megy tönkre emiatt, hogy mindez nem tiszta sem a férfi, sem a nô oldalàròl.Az ejakulàciò utàn, ugyan a szervezet endorfinnal kompenzàlja az energiaveszteséget.De tudatosan, könnyebben kezelhetõ, az esetlegesen kissebb elfogadò képesség, kisebb megértés szintje.És nem utolsò sorban a romantika is kisebb lesz.

Tehàt a férfi részérõl, mindezek elfogadàsa, megértése, sokat segìthet több szempontbòl!

Ami a nõket illeti, hogy miért képes egy nõ huzamosabb ideig a romantikàra mint a férfi?A vàlasz megint csak a biològiai mûködessel van összefüggésben.

Egy nõi test, képes arra, hogy új életet hozzon a vilàgra.

Az az energia, amit egy nõ nap mint nap felhalmoz, ugyanúgy felhasznàlòdik különbözõ mòdokon, mint egy férfinàl.Egy kivételével.Még pedig azzal, hogy egy nõ nem veszìt energiàt egy szexuàlis együttlét utàn(Persze a ferfi sem feltétlen, ha nincs ejakulàciò, de ez màr màs téma)Szòval a nô nem veszìt energiàt, még az orgazmus bekövetkezte utàn sem.

A nõknél is megvan az energia kiürülése, havi ciklusonként.Megfigyelhetõ ott is, egy menstruàciò alatti àllapot, hasonlò jellemzõkkel mint a férfinàl.

A nõknél, az az energia ami a férfiaknàl "kiürül, megàllìtja a havi ciklust, és egy új élet kreàlàsàt segìti.

Ennek tükrében, a férfin múlik, hogy mi az amire törekszik, mit szeretne.Minden amit egy férfi tesz, tükrözi sajàt magàhoz valò hozzààllàsat.A romantika, tulajdonképpen egy mòdja annak, hogy önmagàt adhassa.Egy szerelmes férfi romantikàja, màsabb lesz, mint egy csak szexelni vàgyò férfi romantikàja.

Csak türelem és minden megvàltozhat.

2015. dec. 19. 23:45
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!:)

Őszintén szólva a mi esetünkben most fura a helyzet, mivel más városban tanulunk most és jó esetben, találkozunk hétvégén. Tehát, akkor ha jól értelmezem romantikusnak kellene lennie. de nem az, szóval maszturbál eleget. :'D

2015. dec. 21. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!