Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg ilyen a legtöbb pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen a legtöbb pasi?

Figyelt kérdés
Még csak ki sem takarít, nem megy a boltba, elvárja hogy a nő csináljon meg mindent?
2016. febr. 1. 16:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
attól még hogy ki fogtál 1 lusta disznót még nem azt jelenti hogy minden pacek lusta....
2016. febr. 1. 16:16
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
A nőnek nem az a dolga, hogy ugyanannyi pénzt keressen, mint a férfiak. Házimunka van, kislány!
2016. febr. 1. 16:16
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
Az enyém pont ennek az ellentéte, kérés nélkül megcsinál mindent, nekem kb semmi dolgom. Múltkor csak fetrengtünk otthon az ágyban, mondtam milyen jó lenne most valami, de nincs kedvem boltba menni, rögtön megkérdezte, lemenjen-e nekem :) De nem küldtem le, azért nem akarom, hogy úgy érezze, állandóan ugrálnia kell miattam.
2016. febr. 1. 16:20
 4/13 anonim ***** válasza:
13%

#2 én is ugyanígy állok hozá, hogy a férfinek kell többet keresnie, a nő ezért cserébe több házimunkát végez (és persze majd többet neveli a közös gyereket). Miért csak interneten találok ilyen elvű férfit, az életben miért nem?!...

L21

2016. febr. 1. 16:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár általánosítani... Egyébként az együttélés úgy az igazi, ha megosztja az ember a házi munkát, illetve mindenki rendet rak maga után. Te kifogtál egy lusta, nemtörődöm-embert, de ettől még nem lesz mindenki ugyanilyen.

28/F

2016. febr. 1. 16:28
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

Igen, több milliárdan, és mind pontosan egyformák.

Istenem, tényleg, tök rossz neked, de miért akarsz azzal takarózni, hogy "úgyis mind ilyen"?

2016. febr. 1. 17:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Lusta nyomit fogtál ki, grat.

Beszélgetnék vele erről, hogy zavar ez. Ha nem változik,ne szenvedj.

2016. febr. 1. 18:12
 8/13 anonim ***** válasza:

A ferfinak kell tobbet keresnie a no meg cserebe otthon dekkol? A kozepkorban eltek, vagy szeretitek ha a tobb fizetesbol eltartanak? Aranyoskaim, 21. Szazad van.

Ja es dolgoztal mar? Tudod milyen is azt a tobb keresetet megkeresni? Gondolom a mernok diploma min. Elvaras, amig te a manikhrosnel vagy...

2016. febr. 1. 18:14
 9/13 anonim ***** válasza:
80%

Szerencsére nem. Tipp: ha azért is anyucit hívja, hogy hogy kell bekötni a cipőfűzőt, akkor gyanús.

De ez se 100-os szűrő. Az összeköltözés annál inkább.

2016. febr. 1. 19:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem mind ilyen, de azért vegyük azt figyelembe, hogy ijesztően sok nő számol be szinte ugyanarról a problémáról, miszerint a pasi elvár minden kiszolgálást, noha eleinte sok közülük tökéletesn viselkedik. Azért ez jelent valamit.
2016. febr. 1. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!