Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elolvastam ezt a cikket. Engem eléggé felhúzott, van olyan férfi, akit nem?
Ebben minden megvan, amibe bele lehet őrülni valós helyzetben. A semmiségeken való pattogás, a hatalmas dráma keltés és folyamatos savazás, fikázás a nem tökéletesség miatt. Mert tökéletesnek kéne lenni, és ezt ilyen faszán meg lehet indokolni, belemagyarázni az élet igazságát mint a cikkben ugye? A legjobban ez mutatja, hogy honnan hiányzik a minimális tisztelet. Szinte biztos, hogy egy feminista harcos nő írta a cikket, aki krónikus önimádatban szenved. És így fogja fogyasztani a férjeket és behálózni áldozatait, amíg zsémbes öreg nyanya nem lesz. Egy szenny ez a lap. Minden tiszteletem a türelmes és pozitív szellemű nőké, akik nem egy kibeszélő tárgyként kezelik feltételek elé állítva a férfiakat. Ők azok, akik most is boldog párkapcsolatban élnek valószínűleg.
Ennek a házasságnak jobb is, hogy vége lett.
Azért egy működő házasságban ennél sokkal meredekebb dolgokat is meg kell tudni beszélni. És ez a lényeg, a kommunikáció (valaki már írta ezt előttem). Meg hát egy kis tolerancia, kölcsönösen! Én is nehezen viselem el, hogy a nejem szanaszét hagyja a cipőit, pedig én megmondtm, hogy annak az előszobában a helye. De nem balhézok rajta, és ő is eltűri, ha a tv előtt vacsorázok. És nagyon sok ilyen van még :-)
Volt, hogy lecseszett, hogy ő 40 fokban takarít, én meg a rádió mellett sörözök. Erre mondtam neki, hogy akkor beszéljük meg, ki kaszálta le az ugart és rotálta meg a szőlőt, amíg ő tegnap olvasott... 15 másodperc múlva szent volt a béke... Kommunikáció :-)
Huhh, jól esett a kis nosztalgiázás a sérült ütközetben :D
Azt hiszem, most elmondhatom, hogy a lassan 2 és fél éves kapcsolatomra - a volt és kevésbé sikeresen változott hibák mellett(jéé) - nagyon büszke vagyok, őt pedig egy nagyon értékes embernek tartom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!