Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez mást is idegesített volna?
Egyik nap munka után nagyon fáradt voltam, és párom mondta, hogy akkor ő megfőzi a holnapi ebédet. Azt tudni kell, hogy nem egy konyhatündér, egy kezemen meg tudom számolni hányszor főzött ő a 3 év alatt. Na, és azon húzta föl magát, hogy szerinte én direkt cseszegettem. Pedig csak azt mondtam, hogy nem jól reszeli a káposztát, mert így leveleire esik szét a kezében, fogja máshogy. És hogy reszelje óvatosabban, mert szanaszét röpködtek a káposzta darabkák. Meg szóltam, hogy nem jó lábost fogott, ez az új, a régebbit használja ehhez, meg kérdeztem, hogy miért nem mosogat el, miközben a kaja a gázon van, és akkor nem lesz olyan nagy rendetlenség. És nem tudom miért, de annyira ideges lett, hogy beküldött a szobába.
Máig nem értem min akadt ki ennyire, hisz én csak segíteni akartam neki... Vagy ez mást is zavart volna?
Szobába? Én sétálni küldtelek volna, vagy a harmadik beszólásnál hozzád bs.zom a káposztát, hogy csináld meg te!
Idiótán viselkedtél, és erről gyorsan szokj le, mert a sárkánykodást senki nem viseli el hoszú távon.
Mostohaanyám volt ugyanilyen, ha főztünk (akár apa, akár én) bejött, és mindenbe! belepfázott - mintha mi 6 éven át mocskon tengődtünk volna, nem napi szintű saját főtt ételen. Ezzel elég gyorsan elérte, hogy a konyha közelébe se menjünk. Most persze hisztizik, hogy meló után szr nekiállni főzni. Ez van, amíg c.szeget, várhatja, hogy csináljunk valamit.
"hisz én csak segíteni akartam " - és mi gátolt meg ebben?
Amit leírtál, az nem segítség.
annak, aki sokat főz és bejáratott rutinja van, tényleg rossz nézni, mikor a másik szerencsétlenkedik. de annyira megható a gesztus, hogy ha valamit szólnék, akkor inkább kimegyek, minthogy éreztessem vele, hogy inkább csinálom én, csak jó legyen.
a másik, ha hagyod működni, akkor lehet, hogy máskor is lesz kedve, és rájön magától, hogy a legjobb reszelni a káposztát, ami amúgy tényleg melós és idegesítő művelet.
fordított helyzetben amúgy ott hagytam volna a káposztát, hogy reszeld le te, ha olyan okos vagy. és nem biztos, hogy ettem volna belőle a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!