Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti ilyen helyzetben mihez kezdenétek?
A kérdésem nem provokáció, csak kíváncsiság, az egyik haverom van ebben a helyzetben és érdekelne a véleményetek meg hogy ti mit tennétek.
A srác 27 éves, az a fajta, aki több vasat is szeret a tűzbe tartani, nagy csajozó volt mindig is. Összejött aztán egy 36 éves nővel, oda is költözött hozzá, mert így nem kellett fizetnie a lakhatásért és a szülők sem szóltak bele az életébe. Velünk együtt soha nem jött el sehova és a srácot se akarta elengedni, de persze ő attól ment bulizni, és közben persze csajozott is meg minden. Kb havonta szakítottak, a nőnek szerintem van valami mentális baja (pl 1 óra késéssel ment haza a munkából a srác, a nő meg kidobta az összes cuccát az utcára, mert "biztos lelépett"), de ki is békültek, mert akkor ugye ugrott volna az ingyen lakás. Aztán a nő terhes lett, a srác nem akarta, de a nő meg akarta tartani. Mivel a nő nem dolgozott, csak a szülei pénzelték, ezért megfenyegette a srácot hogy vagy ad neki pénzt vagy soha nem láthatja akkor a gyerekét és fizetheti a gyt-t. A srácnak így is volt egy rakás tartozása a kocsija miatt, most megint hitelt kellett felvennie, hogy meg tudjanak a gyereknek venni mindent. A nőnek a szüleihez kellett költözzenek, mert a lakást már nem tudta a nő fizetni, a srác meg nem tudott hazamenni, mert a szülők eladták a házat. Szóval totál lecsúszott a srác, és nem tud mihez kezdeni, nem mehet sehova, nem beszélgethet senkivel, mert akkor jön a fenyegetőzés meg a zsarolás. El akartuk hívni egy szülinapi buliba, de a nő megtiltotta persze hogy elmenjen, mert előző nap megivott két doboz sört és hogy nincs ivás meg bulizás apaként.
Ti ilyen helyzetben mihez kezdenétek?
1. dolgoznék
2. fizetném a gyerektartást
3. a zsarolást meg a "megtiltásokat" viszont nem tűrném
Aztán meg attól függően, hogy mit szeretnék vagy milyen a helyzet, vagy megpróbálnám rendezni a viszonyt a nővel és normálisan élni, vagy megpróbálnék minél jobban eltávolodni és megszakítani minden lehetséges szálat.
Nehéz a selyemfiúk élete.... én se tudom magam elképzelni a helyzetben, de ilyen durvát még nem is láttam.
Az lesz, hogy pár évig tépik még egymás idegeit, és a srác lelép, ha talál valami hasonlóan jó adottságokkal rendelkező nőt.
A 60+ korosztály az ő terepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!