Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez mást is idegesített volna?
Egyik nap munka után nagyon fáradt voltam, és párom mondta, hogy akkor ő megfőzi a holnapi ebédet. Azt tudni kell, hogy nem egy konyhatündér, egy kezemen meg tudom számolni hányszor főzött ő a 3 év alatt. Na, és azon húzta föl magát, hogy szerinte én direkt cseszegettem. Pedig csak azt mondtam, hogy nem jól reszeli a káposztát, mert így leveleire esik szét a kezében, fogja máshogy. És hogy reszelje óvatosabban, mert szanaszét röpködtek a káposzta darabkák. Meg szóltam, hogy nem jó lábost fogott, ez az új, a régebbit használja ehhez, meg kérdeztem, hogy miért nem mosogat el, miközben a kaja a gázon van, és akkor nem lesz olyan nagy rendetlenség. És nem tudom miért, de annyira ideges lett, hogy beküldött a szobába.
Máig nem értem min akadt ki ennyire, hisz én csak segíteni akartam neki... Vagy ez mást is zavart volna?
Én a lakásból is kiküldtelek volna... őszintén, olvasd már el amit írtál, és képzeld már magad a helyébe. Áh, mindegy, úgysem fogod megérteni...
De amúgy durva, hogy ilyen emberek megtalálják a társukat, értelmes fiatal fiúk-lányok meg tök sok ideje vannak egyedül. :/
A párod helyében én is beküldtelek volna a szobába. Nyilván ha nem tud valamit, megkérdezi, ha koszt csinál, feltakarítja. Esetleg finoman megkérdezhetted volna, igényli-e a segítségedet.
Én tudom magamról, ha a párom kb. harmadjára beleszól hogy csináljak vmit, akkor közlöm vele, hogy tessék, csinálja meg ő.
Baromi fàradt lehettél, ha arra volt erőd, hogy cseszegesd.
Mert te nem a szobàban pihentèl,hanem ott B A S Z O G A T TA D a konyhàban. Nyugodtan megfőzhettél volna, mert aki fàradt, biztos ,hogy pont a kritizâlâsra k**a nincs ereje.
Ah,hallod...
Nane! Fel ajanlotta hogy o megfoz es te mentel ot cseszegetni?
Mind a tiz ujjat megcsokolnam egy ilyen ferfinek aki segit nekem valamiben.... Es az h nwm mosogatott el.. Istenem. Nade a szandek h o miattad -erted megcsinalta volna...
Kar hogy nem tudsz drtekelni egy ilywn ferfit......
Pont azért nem tudja, mert nincs rutinja a konyhába. Én is kiakadtam volna. Felajánlja, hogy megcsinálja és te mint egy rossz anyuka: fogd igy, ebbe főzd, miért nem mosogatsz, amig ezt csinálod.
Én örülnék, ha ezt csinálná. És aludnék bent, ha tényleg annyira fáradt lennék, ahogy mondtad.
Lehet nem bunkó stilusban is cseszegtetni és ha valaki fáradt, az feltételezi azt, hogy ráhagyja a segitségre a munkát.
Az oké, ha normálisan közli, de a kérdésből nem ez jött le számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!