Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek igazam van ebben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igazam van ebben?

Figyelt kérdés
Szerintem amíg egy ember nem tud egyedül boldog és kiegyensúlyozott lenni addig nem kéne párkapcoslatban élnie. Boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat csak két boldog és kiegyensúlyozott ember között jöhet létre. Vélemények? Érvek és ellenérvek?
2016. jan. 23. 22:29
1 2
 1/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
Szerintem az élet közel sem ilyen egyszerű... És kb. hülyeség is, mert nincs olyan, hogy az ember egy életen át boldog és kiegyensúlyozott. Van amikor ez igaz és van amikor megroggyan kicsit. Pont atól erős egy kapcsolat, hogy ha kicsit a padlón vagy, akkor felemel. Én legalábbis sokszor voltam a padlón, nem vagyok valami stabil személyiség, de a párom támogatásával mindig hamarabb összeszedtem magam.
2016. jan. 23. 22:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Igazad van.
2016. jan. 23. 22:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Az állításom nem egyenlő azzal hogy egy kapcsoaltban élő ember nem lehet mélyponton ahol támogatásra szorul. Nyilván lehet és nagyon jó hogy ilyenkor ott vannak egymással. Én azt mondom, hogy aki egyedül önmaga nem képes egy kiegyensúlyozott rendszerezett életet teremteni maga köré az párral az oldalán sem lesz rá képes.
2016. jan. 23. 22:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Abszolút egyetértek. Sajnos nagyon sok emberen látom azt, hogy a kapcsolattól a megváltást várják, hogy majd minden problémájuk megoldódik, ha lesz egy párjuk, aztán meg csodálkoznak, hogy nem így van. Igaz az is, amit az első válaszoló írt, de én ezt úgy vettem, hogy te általánosságban kérdezed, ő meg egy speciális esetet írt le. Bizony, magadtól törekedni kell a boldogságra, szeretni magad, élvezni az életet; de ha mégis épp valami baj van, akkor azért jó ha van egy társad, akivel átvészeled.
2016. jan. 23. 22:59
 5/12 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én továbbra sem értek egyet veled. Van egy nő ismerősöm, aki önkéntesként a drogosoknak segített. Ott ismert meg egy srácot, aki egy emberi roncs volt. Még józan állapotban is. (mondjuk volt egy családi háttere)

Ahogy egyre többet voltak együtt a sráccal sok közös pontjuk volt, (zene, irodalom, művészet) és hát az ismerősöm beleszeretett. Mikor kérdezett minket mert őrlődött, hogy mi legyen, akkor kb mindneki + én is a NE alatt kampányoltam. Függő, szétesik mindig, már nem tudom hányszor van itt a terápián, otthon csúnya a helyzet, csak le fog húzni téged is stb.

Nos a lány a végén összejött a gyerekkel. Akkor jött minden helyre (mert volt balhés és sírás), amikor már nem elutasítottuk hanem támogattuk a srácot - amiben nekem nagyon kicsi szerepem volt. Egyenesbe jött az élete mert olyan volt a párja hogy fel tudta karolni, és persze a srác is szerelmes volt és ez erősebbnek bizonyult mint a szer. Én sem hittem el, tiszta tündér mese, de megesett. Láttam.

Ha nincs az angyali kicsi lány, aki a sok fájdalom ellenére hitt benne és mellette maradt, akkor a srác talán már halott is lenne. Pedig az is minden volt csak stabil nem.

2016. jan. 23. 23:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát az ilyen azért tényleg tündérmese :) Nyilván mindig vannak kivételek, én általánosságban beszéltem.
2016. jan. 23. 23:03
 7/12 anonim ***** válasza:

én ézelmileg labilis vagyok, sokat szorongok, sokszor kiborulok és olyankor a páromtól várom, hogy megnyugtasson... valóban sok nehézséget okoz, hogy ilyen vayok, és nagyon erősen érzem annak a szükségét, hogy keigyensúlyozottabbá váljak. csak tudnám, mi a módja...

23n

2016. jan. 24. 00:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem többnyire igazad van, bár ellenérvet is tudnék felhozni. Van 2 ismerősöm, akik mindketten szörnyű dolgokon mentek keresztül (el sem tudjátok képzelni,hogy mennyire szörnyűkön), és most egymásra találtak és boldogabbak, mint valaha. Pedig egyikük sem volt se boldog, se kiegyensúlyozott...
2016. jan. 24. 00:20
 9/12 anonim ***** válasza:

"csak tudnám, mi a módja"

Koncentracios gyakorlatok, es kognitiv terapias modszerek

2016. jan. 24. 00:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Ezzel nem tudok egyet érteni.

Mikor a férjemmel megismerkedtünk, mindketten rossz passzban voltunk. Ő szimplán nagyon magányosnak érezte magát régóta. Én magányos is voltam, nagyon ideges, stresszes is (tanulás, vizsgák, egyéb miatt), szomorú is stb. Szóval nehéz időszak volt.

Nem mondtuk egymásnak azt, hogy most inkább ne jöjjünk össze, majd akkor ha mindketten kiegyensúlyozottak és boldogok leszünk egyedül.

Összejöttünk, hamar szerelmesek lettünk, és ez kihatott minden másra az életünkben.:)Sok erőt adott mindkettőnknek a hétköznapi nehézségekhez, lelkileg, testileg, mindenhogy.

Életem legnagyobb hibája lett volna csak azért elutasítani mert épp akkor csöppent az életembe amikor nagyon rosszul álltak a dolgaim és eléggé padlón voltam.

2016. jan. 24. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!