Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy mondjam ezt el neki? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam ezt el neki? Ti szólnátok neki?

Figyelt kérdés
Barátnőm mióta velem van egyre inkább hízik el,most már lassan 80 kg lesz és már nem találom annyira vonzónak se,strandra se mennék vele szívesen,mondtam neki sokszor hogy ne egyen annyira csokit meg mindent és a szülei is mondták hogy csináljak vele valamit de nem tudok,ha meg szólok neki akkor megsértődik teljesen. Együtt lakunk 1 éve de hiába mondom neki hogy vizet igyon ne üditőt mintha meg se hallaná. Mit csinálnátok a helyembe? 22/F
2016. jan. 2. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám nemi kerek perec,hogy drágám Szeretlek nagyon De meghíztál és nem vagy annyira vonzó már. Az egészséged és a kapcsolatunk érdekében ideje ezen változtatnod én segítek meg támogatlak mindenben.
2016. jan. 2. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Khmmm... mintha csak a pasimat hallanám :D bár én nem híztam mióta együtt vagyunk/élünk, inkább fogytam 1-2kilot (és nem is vagyok annyi minr a barátnőd). Viszont a csokit nem vetem meg, könnyen felfalok egy táblával egyszerre. Barátom ezeken mindig kiakad.

Szerintem csak akkor fog ezen változtatni a barátnőd, ha "beérik a feje lágya". Én mondjuk sose fogom abbahagyni a csokievést, tőlem a párom a feje tetejére is állhat.

2016. jan. 2. 10:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Kezdj el kondizni es javasold neki hogy jarjatok el egyutt. Vagy ha van okostelefonja toltsetek le a myfitnesspal alkalmazast es ott tudja irni hogy mennyi kaloriat visz be es mennyit fogyaszt. Egy ido utan ot magat fogja zavarni hogy nem fel bele a ruhaiba. Altalaban ez a felismeres hirtelen jon.

Ha egyutt eltek, egyszeru. Vasarolj be te, es ne vegyel ragcsat, csokit meg uditot. Vegyel asvanyvizet, esetleg izesitettet, ha nem szereti a sima vizizet, vagy csinaljatok citromos zold teat, es azt igyatok (meg fogyaszt is). Ha neki maganak kell erte lemenni es megvenni szerintem otszor meggondolja majd...

2016. jan. 2. 11:34
 4/7 omba ***** válasza:

Megsértődik.... elég gyerekes.

Mondd meg, hogy ennél komolyabban vehetné a szavaidat.

Sokszor látom itt a GYK-n, hogy sokan úgy érzik, ha egyszer találtak valakit attól kezdve nem kell se viselkedniük, se adni magukra.

A szülei miért neked szólna. Te szólj nekik, hogy kezd kinőni téged a lányuk, hátha őket komolyabban venné.

2016. jan. 2. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell hogy sanyargassa magát ha annyira szereti az üdítőket meg a csokit. Járjon sportolni, fusson, ússzon, aerobikozzon. Vegyél neki bérletet, te is tarts vele. CSinálj neki sok túrázós, kirándulós, mozgós programot. El fognak úgy is indulni azok a kilók lefele. Ha pedig fogy, akkor dicsérd agyonra, vess be minden taktikádat, hogy érezze mi a különbség ha van súlyfelesleg meg ha nincs.
2016. jan. 4. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolso, az a baj hogy maga a sport csak azt tudja megelozni hogy ne hizzon tovabb de lefogyni csak akkor fog tudni, ha sportol es emellett egeszsegesen etkezik. Tapasztalatbol mondom. Amellett a cukros uditok, csipszek sajnos szamos olyan egeszsegtelen dolgot tartalmaznak amik lassitjak vagy eppen blokkoljak az anyagcseret, igy hiaba a sport, sok kilo nem fog lemenni rola. Ami jo es eheto nyugodtan (nem tulzasba vive) az a keseru csokolade, ugyanis az tele van antioxidansokkal. Probald meg ravenni hogy egyen inkabb azt, ragcsalni meg pl zoldseget. Mi pl imadjuk a csipszet meg a sultkrumplit, vettunk egy olajmentes fritozt es abban keszitem, hazilag, igy sokkal egeszsegesebb es nincs benne annyi kaloria sem.
2016. jan. 5. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem mondanék neki semmit! Tehenet, letojt tyúkot mindig kapsz olcsón! Egy nap mikor hazajönne, egy csinos csajjal találna!
2016. jan. 6. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!