Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam ezt el neki? Ti szólnátok neki?
Khmmm... mintha csak a pasimat hallanám :D bár én nem híztam mióta együtt vagyunk/élünk, inkább fogytam 1-2kilot (és nem is vagyok annyi minr a barátnőd). Viszont a csokit nem vetem meg, könnyen felfalok egy táblával egyszerre. Barátom ezeken mindig kiakad.
Szerintem csak akkor fog ezen változtatni a barátnőd, ha "beérik a feje lágya". Én mondjuk sose fogom abbahagyni a csokievést, tőlem a párom a feje tetejére is állhat.
Kezdj el kondizni es javasold neki hogy jarjatok el egyutt. Vagy ha van okostelefonja toltsetek le a myfitnesspal alkalmazast es ott tudja irni hogy mennyi kaloriat visz be es mennyit fogyaszt. Egy ido utan ot magat fogja zavarni hogy nem fel bele a ruhaiba. Altalaban ez a felismeres hirtelen jon.
Ha egyutt eltek, egyszeru. Vasarolj be te, es ne vegyel ragcsat, csokit meg uditot. Vegyel asvanyvizet, esetleg izesitettet, ha nem szereti a sima vizizet, vagy csinaljatok citromos zold teat, es azt igyatok (meg fogyaszt is). Ha neki maganak kell erte lemenni es megvenni szerintem otszor meggondolja majd...
Megsértődik.... elég gyerekes.
Mondd meg, hogy ennél komolyabban vehetné a szavaidat.
Sokszor látom itt a GYK-n, hogy sokan úgy érzik, ha egyszer találtak valakit attól kezdve nem kell se viselkedniük, se adni magukra.
A szülei miért neked szólna. Te szólj nekik, hogy kezd kinőni téged a lányuk, hátha őket komolyabban venné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!