Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátnőtök ezt mondaná? Mikor, milyen helyzetben mondjam el neki?
Sziasztok!
17 és fél éves vagyok. Egy olyan lány, aki imád flörtölni, leginkább a minimum 5 évvel idősebbekkel (max 8:P nem vagyok apakomplexusos).
Volt 1 barátom, akivel elég hosszú ideig együtt voltam(15 hónap), de nem szerettem volna elsietni egy-két dolgot, így megkértem arra, hogy a szexszel várjuk a 17. szülinapomig. Ám, nem voltunk már akkor együtt, így még szűz vagyok.
Időközben megismertem egy fiút, akivel 4 hónapja járok. Eddig csók, tapi volt, vagyis az alapdolgok, de időszerűnek érzem azt, hogy tovább lépjünk. Elszeretném neki mondani azt, hogy "úgy" még nem voltam együtt fiúval, ami biztosan meglepné, hiszen a természetemet ismerve, biztos, hogy nem gondolná ezt.
A kérdés csak azt, hogy mikor? hogyan? és hogyan fog reagálni?
Fiúk nektek ez negatívum vagy pozitívum, ha a lány még szűz?
Előre is köszönöm a normális, őszinte válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!