Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek az normális, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, ha eljön hozzánk a párom barátnője. Én nem lehetek benn, mert vannak női dogok amit négyszemközt akarnak megbeszélni?

Figyelt kérdés

Nem túl gyakran jön el hozzánk-évi, 3-4 alkalommal, de amikor itt van 2-3 óráig beszélgetnek amit én nem hallhatok.

Normális ez? Mert engem nagyon irritál.

2015. dec. 29. 13:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
na várjuk, akkor inkább az a gond, hogy otthon vannak nálatok és pár órára ki vagy dobva a szobából ? hát igen, ez lehet zavaró, végülis a lány a vendég és olyan helyzet kéne, hogy mindenki jól érezze magát, senki ne legyen fölösleges harmadik. én ha a barátnő lennék, természetesen előre megkérdezném, hogy a barátot nem fogom-e zavarni , feltartani, mig náluk vagyok. ha igen, elmegyünk valahová pár órára.
2015. dec. 29. 14:48
 12/19 anonim ***** válasza:
és természetesen ha jó barátnőm valaki és meglátogatom, beszélgetek kicsit a pasijával is, nem csak udvariassági okokból, hanem hogy kicsit megismerjem. elvégre egy jó barátnőm párja.
2015. dec. 29. 14:49
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Én is évi 3-4 alkalommal találkozom személyesen egy nagyon jó barátnőmmel, mert távol lakunk egymástól.

Legtöbbször igyekeztem "szabadtéri", sétálós programoknak szervezni ezt, ahol nyugisan beszélgethettünk. A gond az volt, hogy a barátja nem akart otthon maradni, így minden alkalommal elkísérte.

Semmi titkolnivaló nem derült ki, de engem feszélyezett, hogy egy (számomra) idegen előtt beszéljem meg a gondolataimat/gondjaimat, holott én a barátnőmmel kettesben szerettem volna lenni. A ráadás az volt, hogy a srác mindent jobban tudott, mint én (az először hallott családomról is) és rosszul volt, ha nem ő beszélt.

Most tényleg nem tudsz elmenni haverokkal 2-3 órára valamerre?

2015. dec. 29. 14:57
 14/19 A kérdező kommentje:
pl. most megünnepelték kettesbe a karácsonyt.
2015. dec. 29. 15:02
 15/19 anonim ***** válasza:
kérdező, vagy nem fejted ki elég érthetően problémákat vagy nem értelek. évi 3-4 alkalom még akkor is nuku, ha tényleg nem viselkednek veled megfelelően, szóval kicsuknak a szóbából, a barátnő nem is szól hozzád két szót se, mittudomén.... ennél nagyobb bajod ne legyen. más bajod van a kapcsolatoddal ? nem értem. tudod, hány társfüggő lány van, aki elkezdi lesz---rni a régi barátait és csak a pasijával foglalkozik, tőle függ még a közérzete meg a hangulata is, egyfolytában megakar neki felelni, megszűnik önálló ember lenni ? vagy hány házisárkány, veszekedős liba, aki miután megszerzett, azt hiszi egy életre meg is oldott mindent és magától működni fog egy kapcsolat ? vagy az jobb lenne, ha lenne 10 ugyanilyen barátja, akik fiuk ? te milyen gyakran mész el haverokkal vagy hivsz fel haverokat magadhoz ? és akkor csak ez az egy barátnő zavar ? egyáltalán sok van neki vagy csak ez az egy ? és a barátnő személyével van a gond vagy azzal, hogy privátban beszélnek ? nézd, én voltam már ugy is barátnőknél, hogy a pasi is ott volt meg ugy is , hogy náluk vagy máshol találkoztam a barátnőmmel. nyilván ha hárman vagyunk, teljesen mások a témák, ha ketten vagyok vele, akkor beszélünk egymás dolgairól, hogy kivel mi történt.
2015. dec. 29. 15:13
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem teljesen normális.

Ha hozzám jön a barátnőm, akkor is megkérem a férjem, hogy csináljon valami más programot magának. Néha velünk van egy fél óra erejéig, de az tényleg zavaró...mert mi olyan témákról szeretnék beszélni, ami őt nem érdekli, amihez nem tud hozzászólni és akkor ülne ott kukán. Ha ott van, nem akarunk udvariatlanok lenni, így másról beszélünk - nem arról, amiről igazán szeretnénk.

És most nem valami nagyon intim dolgora kell gondolni, de lakberendezésről, divatról, cipőkről, főzési tippekről, egészséges életmódról, szépirodalomról, színházról, kiállításokról beszélünk, szerinted érdekli ez a férjemet? Naná, hogy nem. Engem sem érdekel, ha ő a haverjaival autókról, felújításról, kerti munkáról, extrém sportokról, egyebekről tárgyal.

2015. dec. 29. 15:27
 17/19 anonim ***** válasza:
93%

A férjemnek néha mondom, hogy lépjen le, csajos dolgokról akarunk beszélgetni. Másképp mondd el egy barátnőm valamit ha nekem mondja csak, minthogyha ott fülel a férjem is.

Ennek ellenére nincs titkunk egymás előtt.

Én sem megyek vele ha egy kanos estét szerveznek.

Jó az, ha van mindkét félnek szusszanásnyi ideje a másik nélkül. Persze a közös is meg kell legyen :)

2015. dec. 29. 19:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Miért nem érted meg, hogy nem azért zárnak ki, mert a feleséged előtted titkolózik, hanem a barátnőjét nem akarja olyan helyzetbe hozni, hogy egy kvázi idegen pasi előtt beszélje ki az intim dolgait és magánügyeit, amit ugye nem szokás ismeretlenekkel megosztani.
2015. dec. 29. 19:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy ez a viselkedés olyan ördögtől való lenne. Én sem akarok ott lenni, amikor a párom azt beszéli ki a haverjaival, hogy milyen nőket szedtek fel a srácok legutóbb...

Én inkább azt kérdezném meg, hogy te miért akarsz mindenáron ott lenni, amikor női dolgokról beszélgetnek? Nálunk megesik, hogy a srácok is velünk vannak, amikor nekiállunk csajos dolgokról beszélgetni, pl. közös összejövetelen, de érdekes módon perceken belül eltűnnek a szomszéd szobában a srácok, nekik cikibb hallani, mint nekünk megbeszélni a jelenlétükben a dolgot... :)

2015. dec. 30. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!